AFAM X-RING KÆDE SORT
AFAM X-RING KÆDE SORT
AFAM

AFAM A520XRR3 X-ringskæde sort/krom

Åbne med nittelås

Art. No. 10016491
|

Ingen bedømmelser endnu.

VUP 746,18 kr. 2
634,24 kr. 1
Beskrivelse

AFAM A520XRR3 X-ringskæde sort/krom Åbne med nittelås

AFAM er den belgiske virksomhed, der er i verdensklasse og sætter standarden inden for fremstilling af motorcykelkæder i alle kategorier, tandhjul og komplette kædesæt. Hos AFAM kommer alt fra en enkelt kilde. Alle drevprodukter er perfekt matchede i deres dimensioner og tolerancer. Og det kan du selv opleve - ligesom mange motocross-kørere og andre motorcyklister. For eksempel med en AFAM *A520XRR3-K* X-ringskæde med lavt slid. Den er tilpasset offroad-brug, men har en forstørret og dermed forstærket rullediameter og XS-ringe. Det gør AFAM *A520XRR3-K* ideel til kørere, der tilbagelægger mange kilometer og gerne tager en tur offroad indimellem.

  • slidstærk motocross-drivkæde fremstillet af højstyrkestål
  • i 3 længder: 116, 118 og 120 kædeled
  • forstærkede rullediametre
  • XS ringe
  • sorte yderplader, forkromede inderplader
  • åben, med hult nitteforbindelsesled

Godt at vide:
AFAM *520XRR3-K* motocrosskæden leveres med forbindelsesled med hulnitte. Vi anbefaler, at du bruger AFAM-kædens nitteværktøj til AFAM-hulnitter (10016799). Det er bedst at bestille det på samme tid.

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar