SYNKRONTESTER BOEHM
SYNKRONTESTER BOEHM
SYNKRONTESTER BOEHM
SYNKRONTESTER BOEHM
Boehm

Boehm synkrontester

MED KAPSELFJEDER

Art. No. 10091796
|

Ingen bedømmelser endnu.

fra 895,43 kr. 1
Beskrivelse

Boehm synkrontester MED KAPSELFJEDER


Hvis motoren på dit køretøj kører ujævnt, hvis du er utilfreds med motorens ydeevne, hvis drevet "rykker", og hvis du bemærker en uren overgang fra tomgang til dellast, så er tiden inde. Så er det nu, at der skal en synkrontester til. For det sker ofte, at karburatorer er dårligt synkroniserede. Synkrontestere, som dem af mærket BOEHM, er absolut nødvendige, når karburatoren skal synkroniseres. Disse enheder er blevet udviklet og fremstillet af virksomheden BOEHM i München siden 1976. Og kun med sådan en helt præcist fungerende enhed kan man foretage optimale indstillinger og opnå de bedste resultater. Testerne af BOEHM-mærket opfylder alle kvalitetskrav ned til mindste detalje. De er referencen blandt synkrontestere - made in Germany. Så motoren på dit køretøj "kører glat".

BOEHM synkrontester med rørfjeder-manometre udmærker sig gennem deres top-kvalitet. De er
som BOEHM kapselfjedermanometre absolut præcisionsmåleinstrumenter, der arbejder med en nøjagtighed, der langt overgår køretøjsproducentens specifikationer. BOEHM synkrontester med rørfjeder-manometret, fås med 2 eller 4 ure.

  • Værktøj til fagfolk siden 1976
  • i brug i utallige værksteder (bil, to-hjulede køretøjer, luftfart...)
  • Finjustering af værktøjerne overstiger fabriksspecifikationerne mange gange
  • Model med 2 eller 4 ure
  • Beskyttelsesramme af plast
  • inklusiv slanger til tilslutning
  • inklusiv M5 og M6 adapter-kit
  • inklusiv benzinflaske
  • Made in Germany

Godt at vide:
Disse synkrontestere leveres optimalt justeret som præcisionsmåleinstrumenter. På grund af rørfjeder-designet er de noget mere modtagelige end kapselfjedermanometre. Hvis nulpunktet har forskudt sig på grund af et stærkt stød eller et dybt fald, er en efterjustering gennem BOEHM nødvendig.

Indeholder mere end 0,1% bly (Pb).

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar