CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
Delius Klasing Verlag

CURVES SPANIEN

MALLORCA

Art. No. 10053821
|

1 Kundeanmeldelse

148,51 kr. 1
Beskrivelse

CURVES SPANIEN MALLORCA

Enhver har deres egne billeder for nethinden, når de tænker på tyskernes mest populære ferieø i Middelhavet. Ligegyldigt om du holder af at sole dig i maleriske bugte, kan lide at samle højdemeter sammen med en gruppe cykelryttere eller køre i åben sportsvogn på serpentineveje helt tæt på bjerget, Mallorca har noget at tilbyde enhver ferietype. Eneste mangel: Der er mange, der finder øen attraktiv, så man er sjældent alene der.

Med det er lige præcist det, du kan opleve i det tiende bind af successerien CURVES. Strande uden solbrændte nordeuropæere, veje uden rejsebusser, cykelryttere eller lejebiler, fotograferet med Stefan Bogners unikke håndskrift. Hvordan han gør det, er hans hemmelighed. Men du kan glæde dig til en lang række highlights: Palma de Mallorca, Port d'Andratx, Pollença, Can Picafort, Cap de Formentor,

  • fantastiske fotos, overvældende perspektiver
  • Drømmestrande og et nyt perspektiv på landet og befolkningen
  • som altid med kort, ruteanbefalinger og hoteltips
  • 278 sider
  • Mål: 21,1 x 28,0 cm
  • 252 fotos og illustrationer

Læn dig tilbage, spænd dig fast, bladr og nyd!

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar