DYNOJET-KARBURATORKIT
DYNOJET-KARBURATORKIT
DYNOJET-KARBURATORKIT
DYNOJET-KARBURATORKIT
Dynojet

Dynojet-karburatorkit til motorcykler,

quads og ATV

Art. No. 10046902
|

21 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 895,43 kr. 2
fra 761,11 kr. 1
Beskrivelse

Dynojet-karburatorkit til motorcykler, quads og ATV

Knald fra udstødningsrør, huller i ydeevnen, middelmådig trækkraft, konstante ryk, motoroverophedning - karburatoren på mange motorcykler og quads er fra fabrikken stillet for magert. Senest, når en tilbehørsudstødning eller et andet luftfilter tages i brug, vil behovet for tuning blive klart. Der er forhøjet brændstofforbrug ved mindre end ideel ydeevne, når dyserne og nålene i en karburator er slidte og udtjente.

I begge tilfælde skal karburatoren renoveres. Med et Dynojet-karburatorkit får motoren i alle omdrejningsområder netop den blanding, der kræves til optimal ydeevne. Disse kits sammensættes efter en række test med køretøjet på en effektprøvestand og indeholder ikke kun nye karburatorhoveddyser, men for det meste også specielt formede brændstofnåle, der leverer en korrekt mængde brændstof i det midterste omdrejningsområde (delbelastningsområde) og dermed modvirker fald i ydeevnen ved acceleration. Så der sikres optimal speederrespons, omfatter kittet også (afhængigt af kravene for den pågældende motor):

luftkorrigeringsdyser:
Disse dyser regulerer lufttilførslen til nåledyserne. Dynojet ændrer hovedluftkorrigeringsdyserne på nogle modeller for at opnå den bedste mulige brændstof/luft-blanding.
"Tomgangsdyser: 100 % af tomgangen og 25 % af overgangen fra tomgang til delbelastningsområde påvirker af tomgangssystemet. På nogle modeller udskiftes tomgangsdyserne for at opnå optimeret brændstofforbrug. Den korrekte synkronisering af karburatoranlægget er dog stadig en forudsætning for en "stabil" tomgang.

Alle kits udleveres med en installationsvejledning, hvori hvert eneste montagetrin er udførligt beskrevet. Dynojet tilbyder karburatorkits med diverse opgraderinger for så vidt muligt at dække alle anvendelser. Disse kits fremstilles med yderste præcision.

Fase 1-kits:
Udviklet til motorcykler med seriemæssig motor, original airbox og seriemæssig udstødning. Disse fase 1-kits er egnet til tuning af vejgodkendte tilbehørsudstødningssystemer med dB-absorber og tilbehørsluftfilterelementer Fase 1-kits forbedrer motorresponsen, kørbarheden og trækkraften. Normalt kan der opnås øget ydeevne på op til 5 % i hele omdrejningsområdet.

Fase 2-kits:
Udviklet til motorcykler med seriemæssig motor eller let tunet motor, som køres med sportsudstødning og modificerede luftfilterkasser med udvidet luftindtag (f.eks aftagning af airbox-dækslet på Ducati-modeller). Må ikke anvendes til karburatoranlæg med åbne enkeltluftfiltre. Normalt kan opnås en øget ydeevne på op til 8 %.

Fase 3-kits:
Udviklet til motorcykler med seriemæssig motor eller tunet motor, som køres med K&N-enkeltluftfiltre sammen med seriemæssig udstødning eller sportsudstødning. I de fleste tilfælde kan der forventes en øget ydeevne på 10-15 %, men på sportsmotorer med kort slaglængde kan der dog i ekstreme tilfælde forekomme tab af kørbarhed i mange omdrejningsområder.

Bemærk:
Karburatorkits er ikke tilladt i henhold til den tyske færdselslov på grund af deres forøgelse af ydeevnen.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (21)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar