ECON ADAPTERSÆT TIL
ECON ADAPTERSÆT TIL
ECON ADAPTERSÆT TIL
ECON ADAPTERSÆT TIL
ECON ADAPTERSÆT TIL
ECON ADAPTERSÆT TIL
ECON ADAPTERSÆT TIL
ECON ADAPTERSÆT TIL
Econ Werkstattausrüstung

ECON ADAPTERSÆT TIL

SAKSELIFT 7 DELE

Art. No. 60340101
|

Ingen bedømmelser endnu.

VUP 410,37 kr. 2
223,81 kr. 1
Beskrivelse

ECON ADAPTERSÆT TIL SAKSELIFT 7 DELE

Adapterkittet til Econ 300 sakselift består af syv dele. De enkelte dele er fremstillet af galvaniseret/coatet stål af høj kvalitet.

Anvendelsesmuligheder:
To 55 mm eller to 105 mm lange Y-påsatse kan anbringes forskydeligt på sakseliften i længderetningen. På den måde kan Econ sakseliften også bringes i position på rør-rammeunderstøtninger på motorcykler med udstødning eller bundkar, der rager ud over rammen.
En hjulunderstøtning gør det muligt f.eks. at bevæge baghjulet på en motorcykel, der står på en løfteplatform, op og ned med millimeters nøjagtighed ved på- og afmontering, således at fikseringsarmen kan sættes i, uden at det tunge hjul skal holdes fast med hånden.

Sættet består af:

  • 2 adapterindtag
  • 2 Y-adaptere, korte
  • 2 Y-adaptere, lange
  • 1 hjuladapterplade

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar