FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
FEHLING Z-STYR
Fehling

Fehling Z-chopperstyr højde 280mm

25,4 mm

Art. No. 10021070
|

1 Kundeanmeldelse

VUP 1.757,05 kr. 2
fra 820,81 kr. 1
Beskrivelse

Fehling Z-chopperstyr højde 280mm 25,4 mm

Klassisk Chopper-look fra 70'erne, i en splinterny fortolkning: FEHLING 1-tommers "Z-Bars" med den behagelige bredde på 62 cm og den flade udformning ser flotte ud på enhver bike i US-style, især når biken har en lidt kraftigere udformet gaffelbro. Brugen er afslappet og easy, alligevel giver styret en helt usædvanlig "kørefornemmelse". Ideel til newschool Chopper, Bobber og "Flat tracks" i Dragstar look.

Egnet både til japanske motorcykler og til Harley-Davidson motorcykler med frempind til 1-tommers styr.

Bemærk:
Styret leveres ikke med en modelafhængig TÜV-godkendelse, men med en "teknisk synsrapport" (materialeattest, kun gældende for Tyskland) til individuel godkendelse pga. fremstillingen af en meget lille produktionsserie. Ikke enhver prøvningsinstans accepterer en sådan individuel godkendelse. Afklar derfor dette med en prøvningsinstans eller et pålideligt værksted med mulighed for foretage godkendelser lige som TÜV, om en godkendelse er muligt, før du bestiller noget!

  • Kan leveres i sort og krom
  • Mål i mm (B x H x D): 620 x 280 x 80

Bemærk: Tilbehørsstyr leveres uden boring til fastgørelse af afbryderenheden. Disse er placeret forskelligt alt efter motorcykelmodel. Boring i styret til fastgørelse af styret er tilladt: Juster hertil det nye styr optimalt på køretøjet. Monter derefter koblingsenhederne på prøve. Sørg for adgang til tanken, når styret er drejet helt. Marker et hul til fastgørelse, og bor dette i den ønskede diameter i styret. Hvis du ønsker at undgå, at boret glider på det glatte styrrør under ombygningen, eller kommer du ofte til at "ramme forkert" under opboringen, eller borer du altid skævt ind i emnet, bør du bruge LSL boreskabelonen, best.nr. 10005224 (se i nederste billedkant) for at være helt sikker. Med skabelonen sker disse fejl ikke.

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar