FORHJULSSKÆRM
FORHJULSSKÆRM
FORHJULSSKÆRM
FORHJULSSKÆRM
FORHJULSSKÆRM
FORHJULSSKÆRM
Puig

FORHJULSSKÆRM

SORT

Art. No. 10017580
|

Ingen bedømmelser endnu.

Find din motorcykel:
fra 589,47 kr. 1
Beskrivelse

FORHJULSSKÆRM SORT

Din custom-motorcykel har fortjent en design-opfriskning! Så start forfra: med en PUIG-forhjulsskærm, som passer til mange køretøjer. Stænkværnet her til brug foran er udviklet specielt til Kawasaki "Vulcan S 2015" og består af en 1,2 mm tyk aluminiumplade og 2 specielle, fræsede aluminiumsstivere. Din motorcykels custom-look fremhæves positivt og bemærkes helt sikkert straks af rigtige kendere.

Forhjulsskærmen er af PUIG udviklet som en universaldel til næsten alle motorcykler, og den er designet og bliver fremstillet i Barcelona med den mest innovative teknologi inden for metalarbejde og fræsning.

  • Materiale: Aluminium
Leveringsomfang:
1 x PUIG forhjulsskærm
2 x stivere i siden til fastgørelse
Monteringsmateriale, vejledning

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar