GUMMIMØTRIK-SÆT
GUMMIMØTRIK-SÆT

Gummimøtrik-sæt

Pakke med 6 stk.

Art. No. 10003128
|

11 Kundeanmeldelser

67,09 kr. 1
Beskrivelse

Gummimøtrik-sæt Pakke med 6 stk.

Det er naturligt, at motorcyklen vibrerer, når den kører eller motoren er i gang. Motorcyklens affjedring, sædebænk eller sadel beskytter motorcykelføreren og passagerer mod voldsomme rystelser, og det øger køreglæden. Men hvordan ser det ud med monteringsdele som beklædninger eller vindskærme? Vibrationer kan skabe materialeskader eller brud på stive forbindelser. Det modvirker disse gummimøtrikker.


Disse særlige møtrikker er egentlig ikke andet end metalgevind, der er indarbejdet i gummi. På denne måde monteres påbygninger "gummilejret" men alligevel fast på køretøjet. Forbindelserne er i vid udstrækning selvlåsende. Du skal ikke holde imod med skruenøglen under monteringen, hvilket er en stor fordel særligt ved svært tilgængelige holdepunkter i cockpitområdet.
Fås til M 4, M 5 og M 6 skruer. Indhold 6 stk.

  • Mål M4: Diameter: 7,5 mm, længde 12,5 mm
  • Mål M5: Diameter 9,5 mm, længde 15 mm
  • Mål M6: Diameter 12,5 mm, længde 15 mm

Dokumenter
Kundeanmeldelser (11)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar