FORLYGTE-CONTROLPIT
FORLYGTE-CONTROLPIT
Motoism

Halogen-forlygte-Controlpit TM One

Art. No. 10041391
|

Ingen bedømmelser endnu.

fra 3.357,38 kr. 1
Beskrivelse

Halogen-forlygte-Controlpit TM One

Kvadratisk, usædvanlig, rigtig god - med sit specielle design er halogen-forlygten *Controlpit TM One* fra MOTOISM et superflot blikfang på din motorcykel. Den er en kombination af cockpit og forlygte udviklet af MOTOISM med et lyskabinet, der har et nærlys og et langt lys. Derudover kan forlygten udstyres med monteringsanordninger til det digitale speedometer *motoscope mini* fra Motogadget, LED-kontrollamper (langt lys, blinklys, olietryk og tomgang) samt den digitale tændingslås *m.lock* fra Motogadget.
To trinløst indstillelige ellipsoid-halogenlygter giver et klart og lyst nærlys og langt lys. Selve kabinettet består af et additivt fremstillet ekstrastærkt PETG-materiale og coates til sidst i matsort.
Forlygtens laserskårne, CNC-kantede holderstruktur består af rustfrit stål. *Controlpit TM One*'s fremtoning fuldendes af ellipsoid-lygternes sort-eloxerede aluminiumsafdækninger.
Som ekstraudstyr fås en ekstra holder til lyskabinettet til en berøringsfri tændingslås (m.lock). Dermed kan du låse motorcyklen op på en bekvem og sikker måde.

  • Nem at montere ved hjælp af holdesystemet CONTROLPIT ONE + TWO
  • Ellipsoid-forlygte, trinløst indstilleligt nærlys og langt lys med ECE-godkendelse
  • motoscope mini (digitalt speedometer), m.lock (digital tændingslås) og kontrollamper som ekstraudstyr
  • Kabinet af sort, additivt fremstillet ekstrastærkt PETG-materiale
  • Overflade-finish af høj kvalitet i matsort
  • Laserskåret, CNC-kantet holderstruktur af rustfrit stål
  • Forlygteafdækninger af sort-eloxeret aluminium

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar