KOSO HARLEY DAVIDSON
KOSO HARLEY DAVIDSON
KOSO HARLEY DAVIDSON
KOSO HARLEY DAVIDSON
Koso

Koso Harley Davidson oliemålepind

med sort eller sølvfarvet hus

Art. No. 10036860
|

2 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 970,06 kr. 2
fra 820,81 kr. 1
Beskrivelse

Koso Harley Davidson oliemålepind med sort eller sølvfarvet hus

Det er vigtigt at holde øje med, at motoroliestanden og motorolietemperaturen på din Harley-Davidson Tourer er korrekt. Ingen ønsker, at der skal opstå motorskader undervejs, der kan sætte en stopper for turen alt for tidligt. Ingen. Og for at det ikke skal ske for dig, tilbyder Koso den elektroniske, digitale oliemålepind.

Koso Harley-Davidson oliemålepinden bruger her Push-to-Power-teknologien, som giver dig mulighed for at tjekke de vitale olieparametre for din Harley undervejs, og endda også når du stopper ved rødt lys. Bare perfekt.

Måleren passer til 2007-2016 Touring-modellerne og bruger en positiv LCD-visning. Hvid baggrund, sort skrift - altid nem at læse. Erstatter det originale oliedæksel.

Fås i sort eller sølv.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (2)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar