WILBERS NIVOMAT-KIT
WILBERS NIVOMAT-KIT
WILBERS NIVOMAT-KIT
WILBERS NIVOMAT-KIT
WILBERS NIVOMAT-KIT
WILBERS NIVOMAT-KIT
WILBERS NIVOMAT-KIT
WILBERS NIVOMAT-KIT
Wilbers

Wilbers LDC Nivomat kit med gaffelfjedre

Art. No. 60926000
|

Ingen bedømmelser endnu.

Find din motorcykel:
fra 11.708,67 kr. 1
Beskrivelse

Wilbers LDC Nivomat kit med gaffelfjedre

Bemærk:
Fordi Wilbers Nivomat karosserier er specielt tilpasset dine individuelle behov, kan de ikke simpelthen bestilles via et bestillingsnummer. Der vises derfor meddelelsen "Levering ikke mulig" i onlineshoppen. Bestillingsnummeret bruges til identifikation af artiklen til den relevante køretøjsmodel.

Hvis du vil bestille Wilbers-fjederben, skal du downloade det konfigurationsdatablad, der er stillet til rådighed i området "Dokumenter", og udfylde det helt.

Send derefter det helt udfyldte datablad via e-mail til technikcenter@louis.de. Vi håndterer bestillingen for dig og kontakter dig, hvis vi har yderligere spørgsmål.

Alternativt kan du også selv kontakte os telefonisk på 0049 40 / 734 193 -751. Sammen med dig afklarer vi så løsningerne til dit individuelle Nivomat-karosseri.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Automatisk niveauregulering af fjedergangen uden knaptryk og uden yderligere montage af elektronik på din motorcykel ville være fantastisk ??? og specielt for dig som motorcykelrejsende. Affjedringen skulle automatisk tilpasse sig alle belastningstilstande og byde på fremragende komfort. Det findes ikke? Jo det gør: Wilbers LDC Nivomat-fjederben og -karosserikit.

På de komplet karosserikit er alt inkluderet og er afstemt perfekt efter hinanden: stereo- eller monofjederben, gaffelfjedrene og naturligvis gaffelolien. Giver højeste kørekomfort og en sensationel kørefornemmelse.

  • med typegodkendelse for Tyskland

Og sådan fungerer Nivomat-systemet:
Mere vægt på motorcyklen betyder, at almindelige karosserier synker dybere ned og mister vigtig fjedergang. Tung bagage, en passager eller endda begge dele på én gang medfører, at kørehøjden, geometrien og køresikkerheden bliver alt andet end optimal. Wilbers LDC Nivomat-fjederben sætter en stopper for det, ved at de efter få meters kørsel via deres egne løftebevægelser pumper ekstra hydraulikolie ind i cylinderne. På den måde øges det hydrauliske tryk, og ikke kun niveauet, men også fjederhastigheden og dæmpningen tilpasser sig belastningen.

Leveringsomfang:

Wilbers LDC Nivomat-kit MONO:

  • 1 x Mono LDC Nivomat-fjederben
  • 1 sæt Wilbers ZERO Friction-gaffelfjedre
  • ZERO Friction-gaffelolie

eller

Wilbers LDC Nivomat-kit Twin Shock (TS):

  • 1 x LDC Nivomat Nightline Edition
  • 1 x Ecoline 540 Nightline Edition
  • 1 sæt Wilbers ZERO Friction-gaffelfjedre
  • ZERO Friction-gaffelolie

Vi gør opmærksom på, at det ved WILBERS Nivomat-kit handler om en vare, der udformes specielt efter dine ønsker og dermed er UDELUKKET FRA RETURRETTEN.
Der findes flere oplysninger i punkt 9.2 Undtagelser fra returretten i Service- og forsendelsesbetingelserne.

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar