LOUIS KUNSTSTOF-
LOUIS KUNSTSTOF-
Louis Care

LOUIS KUNSTSTOF-

RENSEMIDDEL MAT, 250 ML

Art. No. 10071051
|

2 Kundeanmeldelser

74,56 kr. 1
Grundpris: 1 l = 298,21 kr.1
Beskrivelse

LOUIS KUNSTSTOF- RENSEMIDDEL MAT, 250 ML

Der står din motorcykel! Lakken er højpoleret til en fin glans, kromdelene funkler - hvor smukt! Hvis det ikke var for de afblegede, falmede plastik-, gummi- og vinyldele...
Man ville komme af med en formue, hvis alle dele skulle udskiftes! Så det er godt, at vi har den dybdeplejende Louis Care Kunststoff Tiefenpfleger Matt til dele af syntetisk materiale.
Den sørger for en intensiv farveopfriskning, renser og har en støvafvisende effekt!
Louis Care Kunststoff Tiefenpfleger Matt sikrer et mat udseende af høj kvalitet. Midlet har en rigtig god langtidsvirkning sammenlignet med mange andre produkter og er særligt modstandsdygtig overfor regn og intensive skumvaske. De aktive ingredienser trænger dybt ind i materialet, fornyer det indefra og forhindrer falmning og skørhed. Også velegnet til matteret plast. Louis Care Kunststoff Tiefenpfleger Matt tilbyder også UV-beskyttelse, er opløsningsmiddelfri, har en antistatisk effekt og renser let snavsede overflader. Fjerner endda polish og voksrester.

Indhold: 250 ml

Anvendelse:
Ryst flasken godt før brug. Påfør derefter produktet på en svamp og fordel jævnt på den rene, tørre overflade. Lad virke i cirka 5 minutter og tør af med en blød, ren klud. Vask svampen efter behov og efter brug. Må ikke bruges på glas, malede dele, styr, dæktrin eller fodpinde.

Vigtigt:
Må aldrig bruges i direkte sollys eller på varme overflader. For en optimal langtidseffekt gentages processen efter ca. 30 minutter. Opbevares beskyttet mod frost.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (2)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar