STØDDÆMPER
STØDDÆMPER
Detlev Louis

Louis-støddæmper

280 mm, uni, par, krom

Art. No. 10045850
|

12 Kundeanmeldelser

VUP 447,68 kr. 2
fra 310,44 kr. 1
Beskrivelse

Louis-støddæmper 280 mm, uni, par, krom

Chopper-støddæmper

Forkromet støddæmper af metal med en fjedergang på kun 47 mm. Ideel til sænkning af lette motorcykler. Yderligere detaljer:

  • Totallængde: 280 mm (hulmidte til hulmidte)
  • Kan justeres 5 gange
  • Udtagelige holdere (øverst og nederst) til 10 eller 12 mm bolte.
  • Leveres parvist

Bemærk ubetinget følgende:
Støddæmperne kan bruges til mange køretøjstyper, har dog ingen EG-GDK (E-certificeringsmærke), typegodkendelse, TÜV-godkendelse eller lignende driftstilladelses- og godkendelsesmærker. Inden for tysk færdselslovens gyldighedsområde er de derfor ikke godkendt til kørsel i den normale trafik. De må kun monteres og bruges på køretøjer til racerløbs-, væddeløbs- eller udstillingsformål (oldtimer, samlere osv.).
Før brug i trafikken kræves ubetinget en godkendelse fra et synssted.
Vi påtager os intet ansvar for, om en sådan individuel godkendelse er mulig. Vær særlig opmærksom på vores henvisninger til de relevante godkendelsesforskrifter (afs. II. 1.2.),

Dokumenter
Kundeanmeldelser (12)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar