STYRENDESPEJL KORT
STYRENDESPEJL KORT
STYRENDESPEJL KORT
STYRENDESPEJL KORT
STYRENDESPEJL KORT
STYRENDESPEJL KORT
STYRENDESPEJL KORT
STYRENDESPEJL KORT
LSL

STYRENDESPEJL KORT

RETRO, SORT, KORT, STYK

Art. No. 10062053
|

3 Kundeanmeldelser

484,69 kr. 1
Beskrivelse

STYRENDESPEJL KORT RETRO, SORT, KORT, STYK


Vintage, Classic, Heritage - LSL-spejlserien RETRO er kendetegnet ved sit karakteristiske design og sin aerodynamiske funktion. Med den attraktive *Retro* spejlserie giver LSL dig og din motorcykel et stykke af de "gode gamle dage" tilbage. Ved at vende fokus mod organiske former og tilsvarende mål, ved brug af kvalitetsmaterialer og en fuldendt omgang med form og funktion, som det tidligere var kutyme. Det korte runde LSL *Retro* styrendespejl har et hus af aluminium. Overfladen er fint perleblæst, silkemat. En korrosionsbestandig kugleklemme af rustfrit stål gør, at du kan indstille spejlet præcist. Ekstra indstillingsmuligheder via en ledarm på beslaget. Hermed kan spejlhovedet rettes ind- eller udad med en unbrakonøgle for at forbedre dit udsyn. Kan anvendes til en styrrørsdiameter på 1" og 7/8", altså til de fleste aluminiums- og stålstyr. Spejlet kan monteres i højre eller venstre side samt stående opad og hængende nedad. Denne spejlvariant monteres enten direkte på styrrøret med de medfølgende reduktionsbøsninger eller på styrender med en styrendespejlholder, der fås som ekstraudstyr.

  • Materiale: Aluminium
  • Perleblæste overflader
  • Korrosionsbestandig kugleklemme af rustfrit stål
  • Kan anvendes til en styrrørsdiameter på 1" og 7/8"
  • Tilkøb: LSL styrender med styrendespejlholder
Mål:
A Bredde hoved: 100 mm
B Højde hoved: 100 mm
C Samlet bredde: 76,5 mm
D Samlet højde: ca. 165 mm
Armlængde: 120 mm frem til ledarmen
Fastgørelsesskrue: M5

Indeholder: 1 stk. inkl. 1"- og 7/8"-adapter

Dokumenter
Kundeanmeldelser (3)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar