LSL CLIP-ON SÆT
LSL CLIP-ON SÆT
LSL

LSL Tour-Match kit til clip-on styr

TÜV

Art. No. 60155400
|

8 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 2.387,63 kr. 2
fra 2.174,50 kr. 1
Beskrivelse

LSL Tour-Match kit til clip-on styr TÜV

LSL Tour-Match sæt med clip-ons:

Originale clip-ons til sport- og supersport maskiner er som regel perfekt egnede til racerkørsel eller på motorvejen takket være den helt lave styrposition, men de er derimod ikke så egnede til almindelige veje/landeveje. Den patenterede LSL clip-on Match hjælper her. Takket være den enestående konstruktion sidder styrrøret ikke ved siden af, men over gaffelbroen. Med 2° forkrøppet styr er Tour-Match udformet næsten lige som på en touring motorcykel og har en komfortabel, kombineret siddeposition. Clip-ons leveres alt efter modellen med alle monteringsdele, monteringsvejledning og TÜV-godkendelse for den pågældende motorcykel. Skal bremseledningen udskiftes, er den også en del af leveringsomfanget. Styrbeslag og styrrør er sølv-eloxeret og leveres sammen. Alt efter køretøjets specifikationer bruges der p.t. 3 forskellige gaffelklemmer:

Tour Match = beslag under den øverste gaffelbro
Top Match = beslag over den øverste gaffelbro
Twin Match = 2-delt beslag, over og under den øverste gaffelbro

Bemærkninger:
(B): Begrænsning af styrudslag (nødvendige dele følger med i kittet)
(S): Kåbens spids skal skæres ud
(L): Kan kun bruges efter en ombygning af styretøjsdæmperen (under forgaflen)

Dokumenter
Kundeanmeldelser (8)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar