CUP VINTAGE
CUP VINTAGE
Motogadget

motogadget mst Vintage Cup

til motoscope vintage, messing

Art. No. 10034696
|

Ingen bedømmelser endnu.

fra 888,04 kr. 1
Beskrivelse

motogadget mst Vintage Cup til motoscope vintage, messing

Vintage Cup til motoscope vintage

Denne meget stilfulde holder til alle 49 mm instrumenter i tiny serien er beregnet til montering på styr på 22 mm og 1 tomme. Holderen er en messing-cup, der er drejet/fræset af massivt messing. Det fremstår i et used-look, der passer til vintage-instrumentet. Den håndlavede patina gør hver enkelt cup til noget specielt. Stabil fastgørelse ved hjælp af et poleret styrspændestykke på 22 mm styr og i tommemål. Et ægte blikfang til enhver custombike.

  • Diameter 56 mm, længde 60 mm
  • Holderen står til rådighed i tommer og metriske mål

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar