CASTROL MOTOROLIE 20W-50
CASTROL MOTOROLIE 20W-50
CASTROL MOTOROLIE 20W-50
CASTROL MOTOROLIE 20W-50
Castrol

Castrol Power1 4-takts motorolie 20W-50

HC-syntese

Art. No. 10038388
|

14 Kundeanmeldelser

VUP 134,26 kr. 2
fra 82,39 kr. 1
Grundpris: 1 l = 69,85 kr.1
Beskrivelse

Castrol Power1 4-takts motorolie 20W-50 HC-syntese

Castrol Power1 4T 20W-50 med specifikationerne "mere end opfylder API SJ og JASO MA-2" er en højt ydende 4-takts motorolie.

Egenskaber:

  • mere end opfylder API SJ, JASO MA2
  • HC-syntese
  • kombineret beskyttelse af motor, gearkasse og oliebadskobling gennem Power Sustain Technology

Leveres i 1- eller 4-liters beholdere.

Godt at vide:
Castrol Power1 4T 20W-50 er baseret på en videreudbygget formulering med Trizone Technology og er blevet testet under afprøvninger på over 600.000 km. Her kunne det dokumenteres, at den maksimerer motorens effektværdier gennem fremragende rensningsegenskaber og høj ældningsstabilitet, og pålideligt forhindrer koblingsslip og pittings på tandhjul.

Alle Castrols 1-liters plastbeholdere har integrerede hældeanordninger for ren påfyldning. Så der ikke går noget til spilde!

Denne motorolie giver en dokumenteret 70 % bedre beskyttelse mod nedslidning og for hurtig motorslitage. Det muliggøres gennem "aktive beskyttelsesmolekyler" (ASM), der klæber til alle relevante komponenter i motoren og således danner en bestandig beskyttelsesfilm - fra start til slut på enhver tur.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (14)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar