FRONTKÅBE *RETRO*
FRONTKÅBE *RETRO*
FRONTKÅBE *RETRO*
FRONTKÅBE *RETRO*
FRONTKÅBE *RETRO*
FRONTKÅBE *RETRO*
FRONTKÅBE *RETRO*
FRONTKÅBE *RETRO*
Puig

Puig Retro frontkåbe med TGK

sort lakeret, tonet skærm

Art. No. 10011280
|

9 Kundeanmeldelser

fra 1.723,77 kr. 1
Beskrivelse

Puig Retro frontkåbe med TGK sort lakeret, tonet skærm

I forbindelse med retro-trenden, der er kommet på mode inden for motorcykler, har designerne og konstruktørerne fra Puig udviklet frontkåben *Retro* til bestemte køretøjer fra forskellige producenter.
Denne beklædning tilbyder ikke kun en fremragende klassisk optik, men også en ordentlig vind- og vejrbeskyttelse, uden at den virker alt for dominant.

Puig *Retro* består af sort gennemfarvet ABS-kunststof, der desuden kan lakeres over. Afslutningen dannes af let tonede kåbeglas. Et køretøjsspecifikt holde- og monteringssæt følger med hver beklædning.

Frontkåberne fra Puig leveres med TGK for Tyskland. Således skal der ikke noteres noget i motorcyklens papirer.

Henvisning til bestillinger fra udlandet:
Informer dig før bestillingen om, hvilke lovregler der gælder i dit land mht. brug af en sådan frontkåbe på dit køretøj.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (9)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar