SIDETASKE-SYSTEM LH
SIDETASKE-SYSTEM LH
SIDETASKE-SYSTEM LH
SIDETASKE-SYSTEM LH
SIDETASKE-SYSTEM LH
SIDETASKE-SYSTEM LH
Legend Gear

Sidetaske-system LH diverse Cruiser

Art. No. 10068890
|

Ingen bedømmelser endnu.

Find din motorcykel:
fra 5.373,00 kr. 1
Beskrivelse

Sidetaske-system LH diverse Cruiser

LH-sidetasken kombinerer den lave vægt, som man kender hos sadeltasker med en kufferts formstabilitet. Det klassiske Legend Gear look er kombineret med højteknologiske materialer og et moderne fastgørelsessystem. Tasken kan fastgøres til fenderstiveren i løbet af ingen tid ved hjælp af den integrerede låsemekanisme. Når du kører uden bagage, er der kun upåfaldende fastgørelsespunkter tilbage på motorcyklen.

Den rummelige sidetaske er helt sort. Ydermaterialet er en kombination af tekstilstof og kornet syntetisk læder med detaljeret rudequiltning. Sidelommen har et integreret bærehåndtag for ekstra bekvemmelighed. Tasken har også et MOLLE-system til fastgørelse af ekstra tasker. Tyve og regn har ikke en chance: Den integrerede tyverisikring, det låsbare låg og den medfølgende vandtætte indertaske beskytter din bagage.

Her flyver der ingen dele ind i maskinen, eller flagrer der noget. De forstærkede sider sikrer, at tasken bevarer sin form selv ved højere hastigheder.

Den model-specifikke poseholder fastgøres hurtigt og nemt til de originale fastgørelsespunkter på fenderstiveren. Legend Gear-sidetasken LH kan fastgøres og fjernes med få enkle trin via et quick-release-system, uden at føreren er nød til at undvære en pålidelig taskefastgørelse.

Leveringsomfang:
1 x Legend Gear sidetaske LH2
1 x Legend Gear Sidetaske LH1
1 x SLH sideholder LH2 venstre
1 x SLH sideholder LH1 højre
1 x Legend Gear låssæt
Montagevejledning
Montagemateriale

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar