ENUMA-SKRUELÅS
ENUMA-SKRUELÅS
Enuma

ENUMA-skruelås MVXZ2

i 520, 525 og 530'er deling

Art. No. 60903950
|

8 Kundeanmeldelser

141,72 kr. 1
Beskrivelse

ENUMA-skruelås MVXZ2 i 520, 525 og 530'er deling

Til Quadra X-ring-motorcykeldrivkæder i seneste generation, såsom Enuma MVXZ2-drivkæde, er det den perfekte kædelås: Den patenterede skruelås fra Enuma til kæder. Det muliggør en hurtig og helt problemfri og ekstrem økonomisk montering af åbne Enuma-drivkæder.

En yderligere grund til at beslutte sig for en Enuma MVXZ2-kæde er den patenterede Enuma kædelås, der er udviklet til denne kædetype. Den kan let og sikkert monteres med skruenøglen (nøglestørrelse 10), så omstændigt værkstedsarbejde såsom afmontering af baghjulssvingen eller nitning med besværlige nitteværktøjer helt undgås. Det betyder, at selv langs vejkanten kan du i nødstilfælde montere kædelåsen. Det patenterede system er et sikkert nittehoved på bolten, og derved opnås en styrke som ved en endeløs kæde!

Sættet består af:

  • 1 udvendigt samleled med bolt
  • 1 udvendigt samleled (løs)
  • 2 lukkede møtrikker, str. 10
  • 4 X-ring-tætningsringe
  • Kædefedt
  • 1 engangskabelbinder, bruges til gennemtrækning af den nye kæde

Fås i følgende størrelser og farver:

  • 520 - stålgrå og guld
  • 525 - stålgrå og guld
  • 530 - stålgrå og guld

Sikkerhedsanvisning:
Producenten har udelukkende frigivet denne kædelås til Enuma Quadra X-ring-motorcykelkæder MVXV2, og den må derfor ikke bruges til andre kædetyper! Før montering skal alle dele smøres grundigt med det kædefedt, der fulgte med leveringen. Følg ubetinget monteringsvejledningen. Forkert montering af kædelåsen kan føre til alvorlig beskadigelse af dit køretøj.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (8)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar