FEHLING STYR FLADT/950
FEHLING STYR FLADT/950
FEHLING STYR FLADT/950
FEHLING STYR FLADT/950
Fehling

Fehling styr flad bredde 950mm

Art. No. 60900012
|

3 Kundeanmeldelser

596,93 kr. 1
Beskrivelse

Fehling styr flad bredde 950mm

Fehling sport-flyer:
Dette flade stålrørsstyr er formet som en flyerbar, der ikke er for bredt, og monteres, så det hælder lidt fremad og hermed giver motorcyklen et sporty oldschool-look - et personligt optisk præg, der får din cruiser eller bobber til at fremstå som noget særligt! Med HD kabelfordybning og TÜV-godkendelse, bredde 950 mm, højde 65 mm.

  • Kan leveres i: sort og krom
  • Mål i mm (B x H x D): 950 x 65 x 115
  • Diameter: 1 tommer (25,4 mm)
  • Med "Harley-fordybninger" til HD-modeller fra 82-
  • Inklusive TÜV-godkendelse

Godt at vide:

"HD-kabelfordybningen" er en fordybning på undersiden af styrenderne. Dette er nødvendig på Harley-Davidson modeller fra årg. 82, så styrkablerne ikke klemmes fast mellem styret og armaturerne. Fordybningen indskrænker ikke brugen af styret på køretøjer af andre fabrikater eller på Harleys fra før 82 og ses ikke af føreren.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (3)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar