LSL STYRENDER ALUMINIUM
LSL STYRENDER ALUMINIUM
LSL STYRENDER ALUMINIUM
LSL STYRENDER ALUMINIUM
LSL

LSL styrendeadapter

Art. No. 60152800
|

2 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 148,88 kr. 2
fra 111,57 kr. 1
Beskrivelse

LSL styrendeadapter

Hvis du ønsker at giver din motorcykel en optisk makeover og ændre den efter egne forestillinger, er styret et godt sted at starte. Eksempelvis med køretøjsspecifikke LSL styrender af aluminium. De suppleres ganske fint af LSL styrendespejl, LSL greb og LSL arme.

Louis har designet en hel serie specielt til forskellige motorcykler og scootere. De skrues i eller klemmes på det originale styr. For at finde ud af hvad der findes til din motorcykel, kan du søge i Louis "Min bike" databasen eller bruge knappen "Alle Varianter".

  • Leveres parvis
  • køretøjsspecifik
  • Udvendig diameter 25,4 mm
  • Længde 20 mm
  • CNC-fræset aluminium
  • sort-eloxeret

Godt at vide:
Specielt hvis LSL styrenderne skal kombineres med styrendespejlene, anbefaler vi at bruge dem med Loctite skruesikring middelfast. Se "passende artikler".

Dokumenter
Kundeanmeldelser (2)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar