GREB FLAMES
GREB FLAMES
Louis

Styrgreb Flames

Par

Art. No. 10019488
|

46 Kundeanmeldelser

373,06 kr. 1
Beskrivelse

Styrgreb Flames Par

Styrgreb Flames

Flotte højglansforkromede, CNC-fræsede aluminiumsgreb med flammemønster. Disse førsteklasses greb fremstilles af aluminiumlegeringen 6061-T6 og har en høj/mellem styrke, gode mekaniske egenskaber samt god korrosionsbestandighed. De indarbejdede gummi-indlæg (materiale EPDM) udmærker sig med den høje vejr- og fugtbestandighed, de modstår ozon, er elastiske med termisk bestandighed og sørger dermed for et sikkert hold og er derudover smarte og iøjnefaldende. Selv på regnvåde dage hindrer den gummierede flade hænderne i at glide af.

  • Grebsenderne kan skrues af, så styrender samt blinklys og spejl kan monteres på styrender.
  • Samlet længde: ca. 140 mm.
  • Materiale: Aluminium
  • Grebende: endekappe, kan skrues af
  • Ydre diameter: ca. 39 mm
  • Grebomfang: ca. 126 mm
  • Kan leveres til metriske og tomme styr.

Bemærk:
Disse greb er egnet til en universel montering på forskellige typer styr. Der kan i enkelte tilfælde være problemer med størrelsen alt efter fremstillingen på grund af styrenes diameter. Muffen på det originale gashåndtag skal i så fald eventuelt tilpasses. Der skal files en smule materiale af på nogle modeller. Grebet bør altid skubbes stramt på, men dog uden brug af mange kræfter. Test grebenes pasform før monteringen. Brug aldrig mange kræfter!

Dokumenter
Kundeanmeldelser (46)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar