SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP Connect

SP MOTO BUNDLE

HOLDER UNIVERSAL

Art. No. 10038408
|

2 Kundeanmeldelser

599,47 kr. 1
Beskrivelse

SP MOTO BUNDLE HOLDER UNIVERSAL

Det bliver stadig mere populært at navigere ved hjælp af en app på en smartphone eller mobiltelefon. Det ser dog nogle gange ikke særlig professionelt ud, når den dyre multifunktionstelefon er fastgjort til motorcykelstyret med gaffa tape eller en anden abstrakt konstruktion. SP Connect tilbyder stabile, designorienterede løsninger af høj kvalitet til specielle smartphones og universelle enheder. For eksempel *MOTO BUNDLE*.

Dette gør det muligt at fastgøre mobiltelefonen sikkert og komfortabelt på motorcyklen i løbet af et øjeblik.

Universal SP Connect *MOTO BUNDLE* består af:

  • den universelle holder *UNIVERSAL INTERFACE*, etuiet *UNIVERSAL PHONE CASE* i størrelse M og L eller "UNIVERSAL PHONE CLAMP"
  • og styrfæstet *MOTO MOUNT PRO*


Styrmonteringen skrues fast på motorcyklens styr. Smartphonen er forbundet til *MOTO MOUNT PRO* med låsen på bagsiden ved en 90° drejning.

Afhængigt af, hvordan styret er monteret, er mobiltelefonen sikkert placeret i førerens synsfelt. Det betyder, at alle apps og funktioner kan styres og betjenes nemt og bekvemt.

Montering *UNIVERSAL INTERFACE *Universal montering:

  • Med den selvklæbende folie klæbes forbindelsesstykket direkte på bagsiden af smartphonen eller mobiltasken. Stikket kan naturligvis også bruges til andre enheder som actioncams, tablets, højttalere, powerbanks osv. Det er en forudsætning, at overfladen er lige.


Yderligere funktioner:

  • kompatibel med alle SP Connect-produkter
  • sikker låsning gennem 90° rotation
  • yderligere beskyttelse af smartphone

*MOTO MOUNT PRO

  • vibrationsdæmpning
  • CNC-bearbejdet af aluminium af flykvalitet
  • montering i liggende eller stående format
  • superstabil 360° justering i 6° trin
  • passer til standard- og oversize-styr (2,22 / 2,54 / 2,86 / 3,17 cm eller 0,875 / 1,0 / 1,125 / 1,25 tommer i diameter)

Bemærk:

  • I tilfælde af stærkt vibrerende motorcykler er den integrerede vibrationsdæmpning i monteringen muligvis ikke tilstrækkelig, og smartphoneens kamerafunktion kan blive forringet. Under ekstreme omstændigheder er det muligt, at kameraet kan blive defekt. Vi anbefaler brug af SP Connect Anti Vibration Module for at reducere vibrationer mest muligt.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (2)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar