BREMBO BREMSEBELÆGNING
BREMBO BREMSEBELÆGNING
Brembo

BREMBO BREMSEBELÆGNING

SINTERMETAL,TGK ,07YA09SA

Art. No. 10047685
|

210 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 410,37 kr. 2
328,28 kr. 1
Beskrivelse

BREMBO BREMSEBELÆGNING SINTERMETAL,TGK ,07YA09SA

Du vil, at dine bremser på din motorcykel altid præsterer maksimalt? Du forventer optimal bremsekontrol og en perfekt respons i enhver situation? Så skab dig den ultimative basis herfor. Med sinter-bremsebelægningerne til din motorcykel fra Brembo. Disse højt ydende bremsebelægninger fra den førende på verdensmarkedet for bremsesystemer er et resultat af mange års erfaringer med det formål løbende at forbedre hele bremsesystemet.

Egenskaber:

  • Optimalt alternativ til de originale bremsebelægninger
  • Meget høje decelerationsværdier
  • Lav nedslidning
  • God skivekompatibilitet - kan anvendes på alle stålskiver

KBA-nummeret på bagpladen fra det tyske forbundskontor for motorkøretøjer er garant for typegodkendelsen for Tyskland.

Prisen gælder pr. sæt for en bremseskive; forefindes 2 skiver, skal der bestilles 2 stykker.

Til Brembo sinter-bremsebelægningerne anbefaler vi gerne brug af Brembo bremseskiver for maksimal effekt, komfort og holdbarhed.

Hvad du absolut bør se: Louis Video *How To: Skift bremsebelægninger*. Med vores tips og idéer bliver det til den rene barneleg!

Interessant:
Sinterblandingen fra Brembo består af metaldele, der blandes med smøremidler og slibemidler, og som presses sammen under meget høje temperaturer. Under sintringen fikseres blandingen på en bæreplade med den ønskede form uden brug af klæbemidler. Metalandelene bestemmer bremsebelægningens friktionsværdi, smøremidlerne bidrager til bremsestabiliteten. Slibemidlerne holder bremseskiverne rene. Sinterblandingen er specifikt sammensat for forhjuls- og baghjulsbremsen og er kendetegnet ved en fortrinlig virkeevne under alle driftsbetingelser.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (210)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar