EFFAX LÆDER-SERUM +
EFFAX LÆDER-SERUM +
Effax

EFFAX LÆDER-SERUM +

500 ML

Art. No. 10038795
|

6 Kundeanmeldelser

VUP 96,94 kr. 2
75,00 kr. 1
Grundpris: 1 l = 150,00 kr.1
Beskrivelse

EFFAX LÆDER-SERUM + 500 ML

Læder ser flot ud. Læder er noget særligt. Og for at du kan have glæde af dit lædertøj i så lang tid som muligt, har det behov for pleje. Her er f.eks. effax læder-serum+ et produkt, der kraftigt kan anbefales. Hver gang efter en grundig rengøring og også til ind i mellem; denne læderpleje af høj kvalitet til at spraye på er kendetegnet ved sin intensive og fugtafvisende pleje, der virker i dybden.

Lanolin og avocadoolie holder læderet slidstærkt og blødt. Selv hårdt læder bliver smidigt. Effax læder-serum+ giver en fugtafvisende læderoverflade og efterlader en funklende glans samt en karakteristisk duft.

Advarsel. Forårsager hudirritation Forårsager alvorlig øjenirritation Kan forårsage irritation af luftvejene

Dokumenter
Kundeanmeldelser (6)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar