MOTOURISMO - motorcykelrejser, træning og transport 

MOTOURISMO er din motorcykelrejseplatform med verdens største udvalg af motorcykelrejser, trænings- og transporttilbud. Find, sammenlign og bestil hel ukompliceret – med LouisCard-rabat. Verden er stor. Så bare kør hen, hvor du vil. 

Motorcykelrejseplatformen MOTOURISMO har tusindevis af eventyr, som venter på dig. Hårnåle-tur i alperne? Smuttur til Madeira med en leje motorcykel? Vinterflugt til Andalusien med offroad-træning? Harley cruise i USA eller i Sydafrika? Det hele er muligt – med MOTOURISMO.

OPDAG HELE VERDEN

MED HÅNDEN PÅ GASHÅNDTAGET

Motorcykelrejser hos MOTOURISMO

Motorcykeltræning hos MOTOURISMO

Motorcykeltransporter hos MOTOURISMO

Med MOTOURISMO får man det hele – omhyggeligt planlagte ture med de bedste ruter, de smukkeste hoteller, og hvis det ønskes, med ledsagerkøretøj til bagage og service. Hvad enten det er i et nærliggende turområde med egen motorcykel, eller på den anden side af jorden med en leje motorcykel. På MOTOURISMO finder du specialtilbud for enhver smag og i alle prisklasser – vælg blot det rigtige tilbud blandt tusindvis af muligheder. Den rigtige motorcykelrejse, den ideelle motorcykeltræning eller passende motorcykeltransport er helt sikkert her.

PARADISO MOTORISTICO

Italien, en drøm for motorcykelførere 

Motorcykelrejser til Italien

Dette land er ikke kun et paradis for motorcykelførere – men det er især på en motorcykel, at la vita bella ligger godt i svinget. Sydtyrol, Trentino, Veneto, Emilia Romagna, Umbrien, Marche, Toscana, Abruzzo til Campania og selvfølgelig Sicilien – for ikke at nævne Sardinien, en ø, der siges at være blevet skabt udelukkende til motorcykelkørsel. Men det gælder næsten hele Italien. Og så kan du også stole på, at de lokale er mindst lige så vilde med motorcykler, som du er.

VAMOS A LAS CURVAS

Spanien, drømmedestination for motorcykelførere 

Motorcykelrejser til Spanien

Valget mellem en af de mange store regioner i Spanien er virkelig ikke nemt at tage: Pyrenæerne med lav trafik på grænsen til Frankrig, den unikke udsigt over det idylliske Middelhav fra kystvejene på Costa Brava i Catalonien, de maleriske kyster og det bjergrige bagland i solrige Andalusien, eller øerne Mallorca eller Tenerife? Tænk, hvis hele dit liv var en lang motorcykeltur gennem Spanien. Med en siesta i ny og næ.

KØR SOM GUD I ... 

Frankrig, hvor svingene fører til himlen

Motorcykelrejser til Frankrig

Du skal nok regne med at komme til at føle en snert af medlidenhed under hjelmen af og til på dine ture i Frankrig. For uanset hvor langt og højt du kører ind i de majestætiske alper så: Er der altid folk på vejen med cykler. Men bare rolig, det er sådan de vil have det, så bare nyd det. Ardèche, Cevennerne, Vogeserne, Pyrenæerne, Korsika - og selvfølgelig: De maritime alper! De fantastiske landskaber i Frankrig er en garant for spændende ture. At være afsted her, er ensbetydende med savoir-vivre. Men glem ikke: Stig først af, og knæl derefter ned.

FJORD? JA TAK! 

Norge: Sving uden ende 

Motorcykelrejser til Norge

På din jagt efter de smukkeste og mest snoede omveje i Europa, skal du ikke overse Norden. Fra Oslo til Nordkap øges antallet af fjorde ustandseligt – og det samme gør antallet af sving. Her har naturen givet os de mest fascinerende motorcykellandskaber. Pas på – fare for afhængighed! Har du først prøvet det, vil du aldrig noget andet.

GIVE IT A SKOT 

Skotland: Sagnenes land 

Motorcykelrejser til Skotland

Sækkepiber, træstammekastning, whisky ... Du kan selvfølgelig opleve alle klichéerne om Skotland på stedet – hvis du altså overhovedet har lyst til at stoppe på din grandiøse færd gennem lavlandet og højlandet.

TAKE THE LONG WAY HOME

USA og Canada: de store klassikere 

Motorcykelrejser til USA og Canada

Vejene er lange på dette store kontinent. Meget lange. Så det er det helt rigtige sted for alle, der ønsker at nyde følelsen af frihed på to hjul. Og hvor ellers, hvis ikke i “Land of the free”. Velkommen til hjemstedet for Route 66 og Highway No. 1, Indian Summer og Rocky Mountains – og selvfølgelig et af de største kultmotorcykelmærker. Men at køre på en Harley-Davidson® er selvfølgelig ikke et must i det uendeligt gigantiske drømmeland for motorcykelture af enhver art.

GØR EVENTYRET LEVENDE 

Asien, den orientalske motorcykeldrøm 

Motorcykelrejser til Asien

Du er kun en dags flyrejse væk fra pludseligt at befinde dig i den fjerne østlige verden med dens oprindelige landsbyer og det allestedsnærværende vælg af grønne omgivelser. Terrængående motorcykler er tilgængelige på stedet, så du behøver ikke bekymre dig om deres vedligeholdelse og service. Men du kan også gå fra at være turist til at være rejsende på den helt store tur, motorcykelrejsen, der kan blive livets tur: For eksempel ad den legendariske Silkevej. Har du nogensinde røget en vandpibe i Shiraz? Eller parkeret din motorcykel i skyggen af en verdensberømt moské for at få en te-chat med en iransk gadesælger? Har du nogensinde cruiset på fantastisk snoede bjergveje i den tidlige morgentåge, forbi duftende rosenhaver?

SÅ SKØNT; OG SÅ TÆT PÅ 

Tyskland, som er rig på kultur og sving 

Motorcykelrejser til Tyskland

Har du allerede været i alle Tysklands smukke motorcykelregioner? Næppe. For der er rigtig mange. "Hvorfor skue mod det fjerne? Når svinget ligger så nært! ”- Goethe vidste det allerede. Hvorfor bruge brændstof, tid og materiale, når betagende ruter, fascinerende landskaber og århundreder gamle kulturværdier venter på dig efter en kort rejse?

SANDET ER DIN VEN 

Offroad for begyndere eller eventyrere 

Endurorejser og Endurotræning

Her behøver ingen at være øvet specialist: At køre offroad på to hjul er nemmere, end du tror. Lær de vigtigste små tricks under en træningssession i nabolaget, eller under en vinterflugt i Spanien, og derefter ud i den vide verden, til Kroatien eller Bosnien, Marokko, Namibia eller Sydamerika. Du kommer til at opleve ture, som kun få har oplevet – for de fleste har bare ikke har turdet tage afsted.

Foto Credits: REV’IT!, Gravel Travel, Fotolia by Adobe, Silkroad Adventure, rm reiseteam, Almoto, Schwarzwald Biker Tours, Biker-Akademie, Rider’s Projekt