GIVI HALETASKE GTR723
GIVI HALETASKE GTR723
GIVI HALETASKE GTR723
GIVI HALETASKE GTR723
GIVI HALETASKE GTR723
GIVI HALETASKE GTR723
GIVI HALETASKE GTR723
GIVI HALETASKE GTR723
Givi

GIVI HALETASKE GTR723

CANYON

Art. No. 10070719
|

Ingen bedømmelser endnu.

VUP 2.231,29 kr. 2
1.783,54 kr. 1
Beskrivelse

GIVI HALETASKE GTR723 CANYON

GRT723-bagtasken med en kapacitet på 40 l til bagagebæreren er designet til offroad-kørere, der ikke vil gå på kompromis med opbevaringsplads, funktionalitet og sikkerhed, når de transporterer deres bagage, selv i ujævnt terræn.
Designet af GRT723-bagtasken er specielt udviklet til at opfylde de vigtigste krav på offroad-ruter.

Takket være den hurtige montering ved hjælp af Monokey®-fastgørelsessystemet, som gør det nemt at fastgøre tasken, reduceres forberedelsestiden, inden man kører af sted. Derudover er den også et praktisk tilbehør i pauserne, da tasken nemt kan tages af og transporteres takket være det ergonomiske håndtag på forsiden.
Endelig er indholdet i tasken også beskyttet takket være roll-top-lukningen og topklappen, der er udstyret med en robust netlomme, som giver dobbelt adgang og gør det nemmere at tage den af.
GRT723-bagtasken er ikke kun praktisk, men bliver også det ideelle offroad-tilbehør takket være dens modstandsdygtige og beskyttende egenskaber: Hypalon- og polyester 1200D W/R-materialerne garanterer maksimal modstandsdygtighed over for mekaniske påvirkninger og UV-stråler, mens den vandtætte fluorescerende gule inderpose med IPX5-beskyttelsesklasse og den termoformede PE-bund giver tasken fremragende vandtætte egenskaber.
Derudover er tasken udstyret med spænde- og fastgørelsesremme med Cam Buckle-spænde, som har en indtrækkelig velcrolukning i enderne og gør det muligt at fastgøre ekstra bagage. Det æstetiske design er blevet beriget med trykte reflekterende motiver for at øge synligheden af motorcyklen om natten eller på dårligt oplyste ruter.

Funktioner
- Trykte reflekterende motiver for øget synlighed;
- 4 kompressionspunkter
- M.O.L.L.E-System under topklappen
- Vandtæt fluorescerende gul inderpose med IPX5-beskyttelsesgrad (modstandsdygtig over for kraftig regn og ekstreme forhold)
- Dobbelt adgang med roll-top-lukning
- Topklap, udstyret med en robust PVC-netlomme på bagsiden
- Fastgørelsesplade med Monokey®-system
- Ergonomisk håndtag på forsiden
- Stropper med Cam Buckle for at opretholde spændingen
- Stropper udstyret med en indtrækkelig velcrolukning i enderne.

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar