Dit motorcykelværksted 

Du har klaret det. Du står på dit motorcykelværksted. Velkommen til din drøm, dit sted i solen. Hos Louis finder du det højkvalitets udstyr til dit Men's-Kitchen, fra Phillips bits til løfteplatforme. 

Deine Motorrad-Werkstatt in der Garage

Kongedømmet for hobby-motorcykelmekanikere

I dit eget værksted, i dit palads, er det dig, der bestemmer. Her kan du gøre hvad du vil og hellige dig din yndlingshobby ned til sidste skrue. Efter at gaden til at arbejde på motorcyklen var en start i lang tid, og så var garagen en reel forbedring, har du nu helt andre muligheder. Så tag kronen på og forvandl en "gammel krigshest" (f.eks. BMW K100, helt forklædt) på dit værksted til en Cafe Racer - din fremtidige trone.

Nyd den. Korrekt.

Werkstattwagen mit Hocker

Et smukt tronværelse

Møbler, du kan arbejde i, er nemme at finde: en gammel garderobe til opbevaring, en køkkenbordplade, der stadig er solid som et arbejdsbord... Men spørg dig selv, hvor professionelt dit værksted skal være. Louis hjælper med værkstedsudstyr af alle slags, lige fra taburetter til komplette vægelementer.

Gedore Hammer

Effektive problemløsere!

Når god overtalelse samt rustfjerner & Co. ikke har succes, så er det tid til rigtige værktøjer. Fx til en hammer eller diverse skruetrækkere, til slagnøgler eller et værkstedsspejl. Du bør altid have et par af disse problemløsere ved hånden på dit værksted. Og Louis har helt sikkert de rigtige til dine formål.

Motorradheber

Løft din motorcykel!

Hvilken hersker kan lide at være konstant på knæ og/eller endda regere liggende i sit palads? Det er ikke hensigtsmæssigt, og det er også uhensigtsmæssigt på dit eget værksted. Som kongelig lader man ting løfte. Enten med muskelkraft, mekanisk eller hydraulisk. Det er vigtigt, at din motorcykel står stabilt, så du kan arbejde ordentligt på den. Til dit værksted har Louis en række donkrafte med forskellige styringer og funktioner i sit sortiment.

Spezial Werkzeug

Specialværktøj til specialopgaver

På hvert værksted er der specialister. Specialværktøjer til specielle opgaver, der simpelthen er svære eller umulige at udføre med "normale" midler. Dit eget værksted tilbyder dig plads og rammer til indkvartering og også den lovende brug af sådanne hjælpere i kampen mod ubrugelighed, slid, korrosion, manglende evne til at antænde, buler, motorskader ...

Matador Men's Kitchen

Elværktøj til dit hjem og din hobby

Med Bosch elværktøj har du alle muligheder for at få tingene gjort på dit værksted, i din lejlighed, i dit hus og have og endda på farten. Boring, slibning, savning, fræsning - hvad end du vil gøre og bearbejde, kan du gøre det med Bosch. Louis støtter dig med mange højkvalitetsprodukter fra Bosch.

TIL BOSCH KOLLEKTIONSSIDEN

Kan det være noget mere?

Hvordan og hvorledes du indretter dit værksted er naturligvis helt op til dig. Men der er stadig så meget at beskrive, så vi vil give dig specielle komponentgrupper, som er sjovere at "skrue" på et veludstyret værksted.

Arbejdet med chassis og fodhvilere foregår faktisk hurtigt. Vanskeligheden er sjældnere "hvordan", men snarere "hvad". Hvilken fjederben eller hvilken fangst skal det være?

Kæmper en af din motorcykelcylindre, manglende kompression? Dit værksted er det rigtige sted at få gang i motoren igen. Delene til den er her.

Strømsvigt, råddent ledningsnet, flimrende lys? Hvor ellers på dit værksted kan du spore krybestrømme og reparere det elektriske system? Vi har det du skal bruge her

Du skal passe særligt på og vedligeholde din motorcykelkæde, tand- og kædehjulet. Dette forlænger delenes levetid og beskytter dermed din pengepung. Alt hvad du skal bruge hertil på dit værksted kan findes hos Louis, inklusive reservedele i OEM kvalitet.

Fantastisk enhed sådan en motorcykel. Brændstof strømmer ind i toppen og bommer ud i enden. Om det hele lyder godt er en smagssag. Louis har i hvert fald noget for dine ører – udstødningslyddæmpere og systemer fra førende mærkeproducenter.

Bremser tjener til at reducere hastigheden på dig og din motorcykel. Hvis de ikke gør det, skal din cykel til dit værksted. Til bremsevedligeholdelse og om nødvendigt til reparationer. Med de rigtige dele fra Louis er det ikke så svært.

Begynder, øvet eller ekspert

Her viser vi dig, hvad du er.

Mere om motorcykelværkstedet

Werkstatt Trenner Sprungmarker
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar