Momsgodtgørelse

I lande uden for EU leverer vi varer via postordre/nethandel uden moms. Dette omfatter ikke Schweiz. Køber du, som borger i et land uden for EU, en vare i en Louis-filial, betaler du ved kassen priser inkl. tysk moms. Oplysninger om, hvordan du i så fald får momsen refunderet, finder du her.

Global blue tax free

Forudsætninger for godtgørelse for køb i en Louis-filial

Momsgodtgørelse er som udgangspunkt kun mulig for borgere fra lande uden for EU.

Varer, der skal anvendes som udstyr til eller pleje af et privat befordringsmiddel (f.eks. motorcykel, personbil, kombivogn, sportsbåd, sejlbåd, fly) er ikke fritaget for moms. For de berørte varer drejer det sig både om motorkøretøjsdele, som er fast forbundet med køretøjet (f.eks. bagagebærer, kåbedele, reservedele, styrtpads osv.) og dele, der hører til køretøjets udstyr som en bevægelig del, f.eks. træktov, reservehjul, forbindingskasse. Varer til forsyning af et køretøj (f.eks. batterisyre, rensemiddel osv.) er heller ikke fritaget for moms ved eksportleverancer inden for ikke-kommerciel rejsetrafik.

Returnering med Global Blue

I alle filialer har du mulighed for at få udstedt Tax Free-formularer for dit køb. Med disse formularer kan du få godtgjort din moms, ekskl. et ekspeditionsgebyr, via Global Blue. Denne mulighed har du i alle Refund Offices (i lufthavne og ved grænseovergange) i op til tre år efter dit køb. Adresser for kontorerne og andre oplysninger finder du her:

Vigtigt - eksporten skal finde sted fire uger efter købet.

Fordelen for dig - Du behøver ikke vende tilbage til filialen efter at have krydset grænsen for at få udbetalt moms-beløbet. Tilbagebetalingen af momsen sker med det samme. Udbetaling i vores filialer er ikke mulig.

Undtagelse for medarbejdere ved NATO

Som NATO-ansat kan du få godtgjort momsen med det samme i filialen, hvis du forelægger en udfyldt anmodning om momsgodtgørelse for tyske vareydelser, der er omfattet af momsfritagelse, og en underskrevet anmodning fra dit ansættelsessted.

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar