DIT MOTORCYKELVERKSTED PÅ VEJEN 

Du kan arbejde hvor end du er. Mest på gaden. Det hele starter her, og nedenfor finder du alt, hvad du skal bruge for at gøre det. 

Et sted for hobbymekanikeren

Når talen går på motorcykler, kommer man ikke udenom hobbymekanikeren. Eksempler? Vær så god: Et bakspejl er løsnet. Det skal skrues. Sædet er for højt eller vaklende. Du skal skrue. Og på et tidspunkt er turen kommet til andre blinklys. Skruearbejde. Det går ikke uden at skrue. Så det er godt at vide hvordan og hvor. For eksempel på et værksted...

Steckschlüssel

Brug for reparationer? Et topnøglesæt vil hjælpe.

Uanset om det er metrisk eller imperialistisk – intet virker uden et alsidigt topnøglesæt. Til alle køretøjer, til ethvert behov, til enhver situation er der altid den helt rigtige. Fra simple designs til omfattende konfigurationer.

Maulschlüssel

Mund- eller skraldenøgle eller begge dele? Det er dit valg!

Mund- og skraldenøgler er altid en god idé til at skrue i trange pladser på motorcyklen. Og kan varmt anbefales! Uanset om det er dobbeltsidet, åben skralde eller dobbeltsidet skralde - på gaden og i ethvert andet "værksted" åbner sådanne skruenøgler de bedste chancer for, at arbejdet bliver vellykket.

Messgeräte

Vigtigt: det rigtige mål på tingene!

Groft estimering af afstande, størrelser eller afstande kan resultere i, at din "succes" falder i vejen. Med præcise kalibere, følemålere eller dysemålere får du meget bedre gang i tingene, som ellers ville stå stille.

Schraubendreher und Zangen

Hav altid en skruetrækker og en tang med dig!

Der er meget lidt, der kan gøres på ethvert værksted uden skruetrækker og tang.

Det meste motorcykelarbejde består jo i at stramme, løsne, holde og skære. I det følgende er der ikke kun enkelte værktøjer, men også hele sæt og nyttige samlinger af sådanne værktøjer – fra små til omfattende.

Schraubendreher und Zangen

Velholdt kæde kører som et urværk

En velholdt kæde er kun godt for dig og din motorcykel. I hvert fald med hensyn til omkostninger. Fordi god pleje øger kædens og kædehjulenes forventede levetid og er derfor let for pengepungen. Du sparer også dig selv for arbejde, fordi lidt vedligeholdelse bliver gjort hurtigere end at udskifte kæde og kædehjul med korte intervaller. Frem for alt investerer du i sikkerhed. Fordi pleje modvirker ødelæggende slid. Tag et kig på vores velholdte udvalg af fedtstoffer, midler og værktøj.

Hvad er det næste?

Senest nu er det tid til at skrue noget på din motorcykel. Måske for at se om der gemmer sig en hobymekaniker i dig, eller måske fordi der er en akut grund? Uanset hvad, anbefaler vi tre unikke Louis-værktøjer:

Die Louis Biker-Bibel: Bikedatenbank

Den store Louis Bike database

Vi har lagret data fra over 3.600 køretøjer i denne samling lige så sikkert som Fort Knox. Og der er altid flere. Så hvis du leder efter en reservedel, sliddel, tillægsdel eller et alternativt produkt til din motorcykel, så finder du det her. Prøv det og bliv overrasket. Dette gør det endnu sjovere at skrue!

Schrauberhandbuch

Den store Louis Hobbymekaniker-Håndbog

Fordi vi er motorcyklister, ligesom vores kunder, og fordi vi ved, hvor dyre gode råd nogle gange kan være, har vi samlet og fortsætter med at samle vores egne hobbymekaniker-erfaringer og eksperters erfaringer gennem mange år. Disse blev opsummeret og konverteret til klare, forståelige tips til hobbymekanikeren. Sådan opstod Louis Hobbymekaniker-Håndbog, som du gratis kan købe eller nærlæse online. Hvis du kigger, bliver du ikke skuffet.

Reparaturanleitungen

Det store værkstedsbogsudvalg

At pleje og vedligeholde selv sparer penge og kan være meget sjovt! Der er reparationsinstruktioner, værkstedsvejledninger og vedligeholdelsesbøger til næsten enhver motorcykel, scooter eller quad. Hos Louis får du et spændende udvalg af bøger til dit køretøj. Fra de bedste forlag, selvfølgelig. Og hvis en publikation ikke er på lager, bestiller vi gerne et eksemplar til dig.

Begynder, øvet eller ekspert

Her viser vi dig, hvad du er.

Mere om motorcykelværkstedet

Werkstatt Trenner Sprungmarker
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar