DIT MOTORCYKELVÆRKSTED I GARAGEN 

Der er lidt plads, men alt hvad du behøver: det lille hjørne i garagen. En drøm for mange. Og hvad du mangler på dit mini motorcykelværksted for at være glad, har Louis til dig. 

Deine Motorrad-Werkstatt in der Garage

Arbejd med din motorcykel under et tag

Ved du egentlig, hvor heldig du er: du har en garage. Og der er et hjørne ledigt! Ikke længere, for dette er nu dit hobbymekanikerhjørne. Her kan du gøre det, der er godt og/eller nødvendigt for din motorcykel. Måske ingen total-ombygning, men en masse andre ting. Og du har fordelen af et tag over hovedet. Hvis det er nødvendigt, skal bilen nogle gange blive udenfor.

Dit ønske om at arbejde på motorcyklen er svært at bremse!

Det gør motorcyklen som regel. Og garagen er stedet for at sikre, at det forbliver sådan. Bremsevedligeholdelse og -pleje kan udføres godt i dit hjørne. Skift af bremseskiver, skift af bremseklodser alligevel, men skift af bremsevæske er også vigtigt arbejde, der er nemt at udføre. I garagen. Præcis sådan fungerer det: se Hobbymekaniker-tips. Hvilken bremsevæske passer til dit køretøj: se "Min motorcykel".

Oplad dit batteri!

Hvis dit køretøj næsten ikke giver et "pip" længere, så er det en invitation til at oplade batteriet. Hjørnet af garagen er – forudsat en 220 V strømtilslutning – det rigtige sted til dette. Her kan startbatteriet oplades i ro og mag og også tilsluttes vedligeholdelsesstrømmen til vinteren. Opladeren finder sin faste plads på væggen og det nødvendige tilbehør bor i en skuffe eller kasse inden for rækkevidde. Og så afsted.

Din motorcykel har et job til dig: Som rengørings- og vedligeholdelsesmedarbejder!

Der er altid noget at lave omkring køretøjet. Uanset om du skal smøre Bowden-kablet, vedligeholde kæden, fjerne pletter, opfriske plastik – gør hvad du vil. Og Louis har det rigtige værktøj, midler og spray til dette. Alt sammen ting, der er uundværlige til rengøring og pleje. Og nogle flere.

At intet går galt!

En olieplet på det flotte betongulv i garagen er irriterende. Ser dumt ud, og den næste gang du tjekker karburatoren, kommer du til at placere dit knæ i pletten. Det behøver det ikke at være! Louis har specielle oliedrypkar, tragte, dåser, slanger, dunke eller målebægre. Alt det, der sikrer, at intet flyder over i første omgang. Godt for gulvet, dine bukser og for dig.

Hvilken type mekaniker er du?

Senest når du har nået grænserne for dit indbyggede værktøjssæt eller dit værktøjssæt, træffes beslutningen:

Der Schrauberlehrling

Begynder-typen

To venstre hænder til en „Av for søren“. Hvis du ikke kan løse det aktuelle motorcykelproblem, så er det bedre at tage den med til det nærmeste værksted med det samme. Udover at tilbygge spejle og klæbe klistermærker på maskinen, er der ikke meget, du kan gøre. Hold så hænderne væk. Eller hent den store Louis Hobbymekaniker-manual eller reparationsinstruktioner specifikt til dit køretøj.

Der Schrauber

Den øvede type

Ja, det ser rigtig godt ud. Idéen med motorcykelværkstedsbogen var en komplet succes. Du læste den grundigt og kiggede fagfolk over skuldrene. Så du ved allerede meget om motorcykelteknologi. Du har også allerede samlet en hel masse gode stykker værktøj af høj kvalitet. Fra Louis, selvfølgelig. Og du kan lide at møde udfordringer. Bliv ved!

Der Schrauberer

Eksperten

Bifald og „Hurra“! Du vil aldrig glemme det første større eftersyn, du selv foretog. Tandrem, krumtapakselleje, tandkæde – alt velkendt. Skal gearkassen serviceres og udskiftes eller endda din egen custom-bike? God ide! Ingen kan narre dig længere, og du er en af de fagfolk, der ofte bliver spurgt til råds. Hvad med dit eget store værksted? Hos Louis kan du endda få den hydrauliske motorcykellift til det.

Mere om motorcykelværkstedet

Werkstatt Trenner Sprungmarker
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar