Databeskyttelseserklæring

4.1.1. Bestilling

1. Generelle oplysninger

II de f√łlgende afsnit vil vi gerne im√łdekomme vores forpligtelse til at informere dig om dine rettigheder og vores h√•ndtering af dine data.
Persondataforordningen (GDPR) har v√¶ret g√¶ldende siden 25. maj 2018 og beskriver i detaljer, hvilke oplysninger om behandlingen af personoplysninger, der skal stilles til r√•dighed for kunden/de ber√łrte personer. Denne retlige forpligtelse overholder vi gerne.

I det omfang det er n√łdvendigt, vil disse oplysninger blive opdateret og offentliggjort p√• www.louis-moto.dk/datenschutz, hvor du har adgang til dem.

2. Navn og adresse på den ansvarlige for behandlingen

Ansvarlig instans for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er

Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH
Rungedamm 35
21035 Hamborg
Tyskland

Tlf.: +45 88 74 1105
E-mail: service@louis-moto.dk

(i det f√łlgende: Louis).

3. Kontaktoplysninger på den databeskyttelsesansvarlige

Har du sp√łrgsm√•l om databeskyttelse, bedes du kontakte datenschutz@louis-moto.dk
Vi får rådgivning og hjælp fra den eksterne databeskyttelsesansvarlige Wolfgang Mengel - www.das-beratung.de

4. Indsamling, behandling og registrering af data

Databeskyttelse er meget vigtig for os. Derfor f√łlger vi under indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger lovbestemmelserne strengt. Som udgangspunkt behandler vi kun de data, som vi modtager fra dig som led i vores handelsforbindelse eller som indledning til en handelsforbindelse. Det sker, n√•r du indg√•r en aftale med os, beder om et tilbud, bestiller vores nyhedsbrev, opretter en kundekonto, deltager i en konkurrence, meddeler os √¶ndringer vedr. dine oplysninger, sender os en foresp√łrgsel eller henvender dig til os med sp√łrgsm√•l eller reklamationer vedr√łrende en bestilling. Disse oplysninger anvendes udelukkende af vores tjenesteydere til opfyldelse af deres opgave. Al anden anvendelse af oplysningerne er ikke tilladt, og finder heller ikke sted hos nogen af vores betroede tjenesteydere.

N√•r vi indsamler oplysninger om dig hos tredjepart, er dette udtrykkeligt n√¶vnt i de efterf√łlgende beskrivelser af behandlingsprocedurerne.

4.1. Behandling ifm. opfyldelse af en aftale med dig eller som led i foranstaltninger forud for indgåelse af en aftale (art. 6 stk. 1b i Persondataforordningen)

4.1.1. Bestilling

Som led i afviklingen af en bestilling indsamler og opbevarer vi de n√łdvendige personoplysninger med henblik p√• opfyldelsen af den aftale, vi har indg√•et med dig. Disse oplysninger omfatter personstamdata som f.eks.: For- og efternavn, adresse, f√łdselsdato, telefonnummer, e-mail. I forbindelse med forsendelsen videregives dine oplysninger til pakketjenester. Hvis du v√¶lger k√łb p√• faktura, foretager vi en kreditvurdering.

Vi videregiver de data, der er n√łdvendige ifm. afviklingen af din bestilling inkl. de n√łdvendige oplysninger til afregning med vores respektive tjenesteydere, til dette form√•l til virksomheder, som vi samarbejder med. Disse virksomheder kan v√¶re trykkerier, logistikfirmaer, e-mailudbydere, produktpersonaliseringstjenester eller eksterne betalingstjenester. Betales der med kreditkort eller Paypal, gives dine bestillingsoplysninger videre til betalingstjenesten for at betalingen kan gennemf√łres. Lovgrundlaget er art. 6 (1) b GDPR. Alle personoplysninger behandles naturligvis fortroligt. 

Oplysninger til verificering af din adresse indhenter vi hos infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstr. 99, 76532 Baden-Baden (for kunder fra Tyskland og Schweiz), Credify Informationssysteme GmbH, Gumpendorfer Stra√üe 21, 1060 Wien (for kunder fra √ėstrig), Experian Nederland BV, Kantoorgebouw¬īt Schip, Verheeskade 25, 2521 BE Den Haag (for kunder fra Holland). 

Til dette form√•l overf√łrer vi de n√łdvendige oplysninger (dit fuldst√¶dige navn, din adresse og evt. din f√łdselsdato) til den p√•g√¶ldende virksomhed. Virksomheden anvender ogs√• fremover disse oplysninger til adresseverificering/identitetskontrol over for andre virksomheder samt til scoring-anvendelser. Scoringen beregner sandsynlighedsv√¶rdier for bestemt fremtidig adf√¶rd og anvender relevante data til dette baseret p√• matematisk-statistiske metoder. Vi tager i den forbindelse hensyn til dine beskyttelsesv√¶rdige interesser.

K√łbskvitteringer gemmes af regnskabsm√¶ssige √•rsager iht. den lovbestemte frist (5 √•r).

4.2. Behandling baseret på dit samtykke (art. 6 stk. 1a i Persondataforordningen)

4.2.1. Oprettelse af en kundekonto og udsendelse af nyhedsbrev

Ved oprettelsen af en kundekonto i vores webshop oplyser du din e-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer og f√łdselsdato. Vi kan anvende dine personoplysninger til at komme i kontakt med dig ang√•ende din konto eller dine transaktioner med os. Dine data gemmes i vores kundedatabase og slettes p√• dit √łnske (se pkt. 9).

S√•fremt du aktiverer modtagelsen af nyhedsbrevet via vores webshop, sker dette med den s√•kaldte double-opt-in procedure. Det betyder: F√łr fremsendelsen af det f√łrste nyhedsbrev sender vi dig en bekr√¶ftelsesmail, hvor du igen bliver spurgt, om du √łnsker at modtage nyhedsbrevet. Hvis du bekr√¶fter det modtagne link, sender vi dig vores nyhedsbrev. Vi benytter et tool fra en tysk tjenesteudbyder til at udsende vores nyhedsbrev. Vi anvender personoplysninger, der har med modtagelsen af nyhedsbrevet at g√łre, b√•de til statistiske form√•l samt til optimeret tiltale af l√¶seren i relation til virksomhedsspecifikke oplysninger, produkter og tjenesteydelser samt reklameform√•l for vores virksomhed. Du kan til enhver tid gratis afmelde dig nyhedsbrevet ved hj√¶lp af det dertil beregnede link i slutningen af hvert nyhedsbrev. Du kan ogs√• kontakte den oplyste adresse i punkt 9 p√• e-mail eller med post.

4.2.2. Deltagelse i konkurrence

Ved konkurrencer anvender vi dine data til at kunne give besked om gevinst og til reklame for vores tilbud. Dine oplysninger gemmes i vores kundedatabase. Detaljerede oplysninger om dette findes i vores deltagelsesbetingelser for den enkelte konkurrence. Ved afsendelse af konkurrencedeltagelsen indvilliger du i databehandling til ovenn√¶vnte form√•l. Vi sletter naturligvis dine data, hvis du √łnsker det. Disse data slettes senest efter tre √•r.

4.2.3. Ans√łgning om LouisCard

N√•r du ans√łger om vores rabatkort, LouisCard, registrerer vi dine personstamdata, som f.eks. navn, postadresse, telefonnummer og/eller e-mailadresse og gemmer dem i vores kundedatabase. Med henblik p√• tilsendelsen af dit LouisCard videresender vi din adresse til vores tjenesteyder Boyens direct mail GmbH & Co. KG med hoveds√¶de i Marne. Dine oplysninger gemmes i den forbindelse ikke hos tjenesteyderen.

4.3. I forbindelse med interesseafvejning (art. 6 stk. 1f i Persondataforordningen)

Vi behandler kun dine oplysninger til mere end den egentlige opfyldelse af en aftale eller en foresp√łrgsel, hvis det er n√łdvendigt, til varetagelse af berettigede interesser for os eller tredjepart under f√łlgende omst√¶ndigheder:

  • Referencer til videooverv√•gning i vores filialer som angivet samme sted
  • Direkte reklamem√¶ssige kundeforesp√łrgsler til kunder
  • Sikring af IT-sikkerheden i virksomheden
  • Forebyggelse og opklaring af eventuelle strafbare handlinger
  • Foranstaltninger til videreudvikling af tjenesteydelser
  • Foranstaltninger til forretningsstyring
  • Reklame og marketingforanstaltninger, medmindre du har modsat dig dette
  • Pseudonymisering, elektronisk lagring af data ved hj√¶lp af cookies

For at sikre ensartet kundekommunikation og for at kunne opretholde en sammenh√¶ngende, konsistent database, sammenl√¶gger vi g√¶stebestillinger foretaget af kunder, som allerede er registreret p√• denne kundekonto. Sammenl√¶gningen finder sted, s√• snart data, der allerede er kendt af os, bruges (f.eks. e-mailadresse, f√łdselsdato, postnummer). Hvis du ikke accepterer denne procedure, bedes du kontakte service@louis-moto.dk, f√łr du gennemf√łrer din bestilling.

4.3.1. E-mailnyhedsbrev til faste kunder

N√•r du har k√łbt et produkt hos os, sender vi dig eventuelt ogs√• vores nyhedsbrev som kundeinformation. Ved opt-out og forsendelse g√¶lder de samme betingelser som under pkt. 4.2.1.

4.3.2. Kommunikation med Louis (via e-mail, telefon, kontaktformular)

Når du kontakter vores support på e-mail, telefon eller på kontaktformularen registrerer vi bl.a. personlige oplysninger, som f.eks. navn, adresse, telefonnummer og/eller e-mailadresse. Dataene anvendes til sammenligning med dine gemte kundeoplysninger og anvendes og viderebehandles kun internt af Louis kundeservice. Vi går i den forbindelse f.eks. ind på din kundekonto for at kunne hjælpe dig, så godt som muligt.

Ved finansiering i en filial forbeholder vi os ret til at udf√łre en automatiseret kreditvurdering.

Microsoft Bookings:

Vores hjemmeside anvender online-aftalebooking fra tjenesten Microsoft Bookings (del af Microsoft Office 365) fra udbyderen Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18 D18 P521 ( i det f√łlgende: "Microsoft"). Denne software kan bruges til at booke en lokal aftale med en af filialmedarbejderne hos Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH. Forbindelsen til tjenesten oprettes kun, hvis du √•bner online-booking-funktionen ved hj√¶lp af et link/en knap p√• vores hjemmeside, i en e-mail eller i nyhedsbrevet. Ved booking af en aftale overf√łres dine indtastninger i aftalebooking-formularen til Microsoft. Yderligere oplysninger om behandlingen af dine data findes i Databeskyttelseserkl√¶ringen fra Microsoft. Retsgrundlaget for behandlingen af dine data i relation til tjenesten "Microsoft Bookings" er art. 6, stk. 1 pkt. 1 litra f) i GDPR (berettiget interesse i behandlingen af data). Den berettigede interesse bygger p√• vores √łnske om at tilbyde dig en brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af funktioner og til enhver tid at kunne give dig mulighed for hurtigt og nemt at booke en aftale med vores medarbejdere. Vi g√łr opm√¶rksom p√•, at du ikke er forpligtet til at anvende Microsoft Bookings til at booke en aftale. Hvis du ikke √łnsker at anvende tjenesten, bedes du anvende en af de andre kontaktmuligheder, n√•r du vil booke en aftale.

4.4. Modtagere og kategorier af modtagere, medmindre det allerede er n√¶vnt under punkt 4.1.1. opf√łrt (Art. 13, afsn. 1e GDPR)

P√• tv√¶rs af landegr√¶nser er der mellem de enkelte Louis-selskaber mulighed for dataudveksling med henblik p√• behandling af bestillinger/kundeforesp√łrgsler.

5. Oplysninger om datatjenester i webshoppen

N√•r du g√•r ind p√• vores hjemmeside, gemmes der protokolfiler. Disse data knyttes fra vores side ikke til nogen person. Vi sammenk√łrer heller ikke disse data med andre datakilder, og de sammenlignes heller ikke. De anonymiserede data anvendes kun med henblik p√• statistisk analyse af bes√łget p√• vores hjemmeside. Efter den statistiske analyse slettes disse data.

5.1. Brugte datatjenester

Bing Ads: Denne hjemmeside anvender Bing Ads fra Microsoft Corporation (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA; ‚ÄĚMicrosoft‚ÄĚ). Bing Ads anvender s√•kaldte ‚ÄĚcookies‚ÄĚ, tekstfiler, der gemmes p√• din computer og som giver mulighed for analyse af din brug af hjemmesiden. Denne cookie har en begr√¶nset gyldighed og anvendes ikke til personlig identificering. N√•r du bes√łger bestemte sider p√• vores hjemmeside og cookien endnu ikke er udl√łbet, kan Microsoft og vi se, at du har klikket p√• annoncen og er blevet ledt videre til denne side. Oplysninger, der er indsamlet ved hj√¶lp af cookies, anvendes til udarbejdelse af salgsstatistikker. Vi f√•r oplysninger om det samlede antal brugere, der har klikket p√• en af vores annoncer, og er blevet ledt videre til en side forsynet med et conversion-tracking-tag. En personlig identificering af disse brugere er dog ikke mulig i forbindelse med dette. Behandlingen sker p√• grundlag af art. 6 stk. 1 lit. f i Persondataforordningen ud fra en berettiget interesse i m√•lrettet reklame og analyse af virkningen og effektiviteten af denne reklame. Du har ret til at mods√¶tte dig denne behandling af dine personoplysninger, der er baseret p√• art. 6 stk. 1 lit f i Persondataforordningen. Du kan forhindre, at denne cookie gemmes ved hj√¶lp af en indstilling i din browser-software; vi g√łr dog opm√¶rksom p√•, at du i s√• fald eventuelt ikke vil kunne anvende alle funktioner p√• denne hjemmeside i fuldt omfang. Du vil som f√łlge deraf ikke blive optaget i conversion-tracking-statistikkerne. Bing er certificeret efter US-EU-databeskyttelsesaftalen ‚ÄĚPrivacy Shield‚ÄĚ og er dermed forpligtet til at overholde europ√¶iske databeskyttelsesregler.

Nærmere oplysninger om databeskyttelse og de anvendte cookies hos Microsoft Bing finder du på: https://privacy.microsoft.com/da-dk/privacystatement

Google Ads: Denne hjemmeside anvender ‚ÄĚGoogle Ads‚ÄĚ, et online-reklameprogram fra Google Inc. (‚ÄĚGoogle‚ÄĚ). Google Ads er en conversion-tracking, som hj√¶lper os med at analysere bes√łgeradf√¶rd. S√• snart du klikker p√• en annonce fra Google, gemmes der en cookie for conversion-tracking p√• din computer. Disse cookies indeholder ingen personrelaterede oplysninger og anvendes dermed ikke til personlig identificering. Desuden har de en begr√¶nset gyldighedstid. Hvis cookien er aktiv, kan vi se, er du er kommet frem til vores hjemmeside via en Google-annonce. Hver Google Ads-kunde f√•r en separat cookie. Dermed er der ikke mulighed for, at cookies kan f√łlges ved hj√¶lp af hjemmesiderne for Ads-kunder. De oplysninger, der indsamles ved hj√¶lp af conversion-cookies, anvendes med henblik p√• udarbejdelse af conversion-statistikker. Derved f√•r vi oplysninger om det samlede antal brugere, der har klikket p√• en af vores annoncer, og er blevet ledt videre til en side forsynet med et conversion-tracking-tag. Vi modtager dog ingen oplysninger, som vi kan bruge til at identificere brugerne personligt med. Behandlingen sker p√• grundlag af art. 6 stk. 1 lit. f i Persondataforordningen ud fra en berettiget interesse i m√•lrettet reklame og analyse af virkningen og effektiviteten af denne reklame.

Remarketing- eller ‚ÄĚTilsvarende m√•lgrupper‚ÄĚ-funktion fra Google Inc.: Denne hjemmeside bruger remarketing- eller ‚ÄĚTilsvarende m√•lgrupper‚ÄĚ-funktionen fra Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ‚ÄĚGoogle‚ÄĚ). Denne funktion anvendes til analyse af bes√łgeradf√¶rd og bes√łgerinteresser. Ved analyse af brugen af hjemmesiden, som udg√łr grundlaget for oprettelsen af interesserelaterede annoncer, anvender Google cookies. Ved hj√¶lp af disse cookies registreres bes√łgende p√• hjemmesiden samt anonymiserede oplysninger om brugen af hjemmesiden. I den forbindelse gemmes der ingen personoplysninger om hjemmesidens bes√łgende.

Hvis du efterf√łlgende g√•r ind p√• en anden hjemmeside i Google Display-netv√¶rket, vil du f√• vist reklamer, der med stor sandsynlighed inddrager tidligere √•bnede produkt- og informationsomr√•der. Herved overf√łres dine data eventuelt ogs√• til USA. For at kunne overf√łre data til USA foreligger der en beslutning fra den Europ√¶iske Kommission om et tilstr√¶kkeligt beskyttelsesniveau.

Behandlingen sker p√• grundlag af art. 6 (1) lit. f i Persondataforordningen ud fra en berettiget interesse om at henvende sig m√•lrettet til de bes√łgende p√• hjemmesiden med reklame, hvor der for de bes√łgende p√• hjemmesiden vises personaliserede, interesserelaterede reklameannoncer, n√•r de bes√łger andre hjemmesider i Google Display-netv√¶rket. Du har ret til at mods√¶tte dig denne behandling af dine personoplysninger, der er baseret p√• art. 6 (1) f i Persondataforordningen. Du kan i den forbindelse deaktivere brugen af cookies fra Googles side permanent ved at f√łlge nedenst√•ende link og downloade og installere den plug-in, der findes der: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=da

Alternativt kan du deaktivere anvendelsen af cookies fra tredjeudbydere ved at √•bne deaktiveringssiden fra netv√¶rksreklameinitiativet (Network Advertising Initiative) p√• https://www.networkadvertising.org/choices/, og udf√łre de videref√łrende oplysninger om opt-out, der n√¶vnes her. Yderligere oplysninger om Google Remarketing samt den tilh√łrende databeskyttelseserkl√¶ring finder du p√• f√łlgende hjemmeside: https://www.google.com/privacy/ads/

Google Analytics: Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en internetanalysetjeneste fra Google Inc. (‚ÄĚGoogle‚ÄĚ). Google Analytics anvender s√•kaldte ‚ÄĚcookies‚ÄĚ, tekstfiler, der gemmes p√• din computer og g√łr det muligt at foretage analyse af brugen af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside overf√łres som regel til en Google-server i USA og gemmes der. Ved aktivering af IP-anonymiseringen p√• denne hjemmeside afkortes din IP-adresse dog i medlemsstaterne i EU eller i andre lande, der er en del af aftalen om Det Europ√¶iske √ėkonomiske Samarbejdsomr√•de (E√ėS). Kun undtagelsesvis overf√łres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og afkortes der. P√• vegne af udbyderen af denne hjemmeside vil Google anvende disse oplysninger til at analysere din brug af hjemmesiden for at udarbejde rapporter om aktiviteterne p√• hjemmesiden og til at yde andre tjenesteydelser forbundet med hjemmesiden og internetbrugen over for udbyderen af hjemmesiden.

Den IP-adresse, der som en del af Google Analytics overf√łres fra din browser, sammenf√łres ikke med andre data fra Google. Du kan forhindre at denne cookie gemmes ved hj√¶lp af en indstilling i din browser-software; vi g√łr dog opm√¶rksom p√•, at du i s√• fald eventuelt ikke vil kunne anvende alle funktioner p√• denne hjemmeside i fuldt omfang. Du kan derudover forhindre registreringen af oplysningerne om din brug af hjemmesiden registreret af cookien (inkl. din IP-adresse) til Google samt Googles behandling af disse oplysninger ved at downloade og installere den browser-plugin, der findes p√• f√łlgende link https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=da.

Du kan forhindre Google Analytics‚Äô registrering ved at klikke p√• f√łlgende link. Der s√¶ttes en opt-out-cookie, der forhindrer fremtidig registrering af dine data ved bes√łg p√• denne hjemmeside: Deaktivering af Google Analytics

Af hensyn til gennemsigtigheden g√łr vi opm√¶rksom p√•, at vi anvender Google Tag Manager. Denne manager registrerer ingen personoplysninger. Tag Manager g√łr det blot lettere for os at integrere og administrere vores tags. Tags er sm√• kodeelementer, der bl.a. anvendes til at m√•le trafik og bes√łgeradf√¶rd, registrere effekten af online-reklame og sociale medier, udf√łre remarketing og justering til m√•lgrupper samt teste og optimere hjemmesider. √ėnsker du yderligere oplysninger om Google Tag Manager, kan du g√• ind p√• https://marketingplatform.google.com/intl/da/about/analytics/tag-manager/use-policy/.

Flashtalking: Vi anvender trackingsystemet fra Flashtalking. Udbyderen er Flashtalking - Trademark of Simplicity Marketing Limited Suite 1, 3rd Floor 11-12 St. James's Square London, United Kingdom, SW1Y 4LB

Ved hj√¶lp af tracking bliver kontakter, som brugere med reklamevisninger p√• andre hjemmesider har (visuelle kontakter og klik p√• reklamebannere), sat i relation til efterf√łlgende interaktioner p√• vores hjemmeside. De indsamlede data analyseres statistisk for at kunne optimere effekten af mediekampagner. Samtlige indsamlede brugsdata gemmes under anvendelse af et pseudonym. De indsamlede data anvendes ikke til at identificere de bes√łgende p√• vores hjemmeside personligt og forbindes ikke med personoplysninger om b√¶reren af pseudonymet.

F√łlgende tredjepart-cookies anvendes til dataindsamling:

  • Cookiedomain: flashtalking.com
  • Cookienavn: flashtalkingad1
  • Cookiegyldighedstid: 2 √•r efter kontakt

Du har mulighed for til enhver tid at forhindre systemets registrering af brugsdataene ved at s√¶tte en opt-out-cookie her. Sletter du cookies i din browser, slettes opt-out-cookies ogs√•. Du skal s√• udf√łre opt-out igen. Form√•let med indsatsen er tracking af kampagneeffekter p√• vores hjemmesider. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 lit. f i Persondataforordningen.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Flashtalking: http://www.flashtalking.com/privacypolicy/

Google Marketing Platform (tidligere DoubleClick by Google): Denne hjemmeside anvender fortsat online-marketing-v√¶rkt√łjet Campaign Manager fra Google. Campaign Manager anvender cookies til at vise relevante reklamer for brugerne, forbedre rapporterne om kampagneeffekten eller til at forhindre, at en bruger ser de samme reklamer flere gange. Ved hj√¶lp af en cookie-ID registrerer Google, hvilke reklamer, der vises i hvilken browser og kan dermed forhindre, at de vises flere gange. Derudover kan Campaign Manager ved hj√¶lp af cookie-ID‚Äôen registrere s√•kaldte conversions, der har relation til reklameforesp√łrgsler. Det er f.eks. tilf√¶ldet, n√•r en bruger ser en Campaign Manager-reklame og senere med den samme browser √•bner den reklamerendes hjemmeside og k√łber noget der. I f√łlge Google indeholder Campaign Manager-cookies ingen personoplysninger.

P√• grund af de anvendte marketing-v√¶rkt√łjer etablerer din browser automatisk en direkte forbindelse til Google-serveren. Vi har ingen indflydelse p√• omfanget samt den videre anvendelse af de data, der indsamles af Google ved brug af disse v√¶rkt√łjer og informerer dig derfor ud fra, hvad vi ved: Ved hj√¶lp af integrationen af Campaign Manager modtager Google information om, at du har √•bnet den p√•g√¶ldende del af vores hjemmeside eller har klikket p√• en annonce fra os. Hvis du er registreret hos denne Google-tjeneste, kan Google knytte dit bes√łg til din konto. Selv hvis du ikke er registreret hos Google eller ikke er logget p√•, er der mulighed for, at udbyderen f√•r kendskab til din IP-adresse og gemmer den.

Derudover giver den anvendte Campaign Manager (DoubleClick Floodlight)-cookie os mulighed for at forst√•, om du udf√łrer bestemte handlinger p√• vores hjemmeside, efter at du har √•bnet en af vores display-/videoannoncer p√• Google eller p√• en anden platform ved hj√¶lp af Campaign Manager eller har klikket p√• den (conversion-tracking). Campaign Manager anvender denne cookie til at forst√• det indhold, som du har interageret med p√• vores hjemmeside, med henblik p√• senere at kunne sende dig m√•lrettet reklame.

Du kan forhindre deltagelsen i denne tracking-proces på forskellige måder:
a) ved hj√¶lp af en indstilling i din browser-software, is√¶r f√łrer ignorering af tredjepartcookie til, at du ikke ser reklamer fra tredjepartudbydere; b) ved deaktivering af cookies til conversion-tracking, ved at du indstiller din browser s√•ledes, at cookies fra dom√¶net googleadservices.com blokeres, https://www.google.com/settings/ads, hvorved denne indstilling slettes, n√•r du sletter dine cookies; c) ved deaktivering af de interesserelaterede annoncer fra de udbydere, der er en del af selvreguleringskampagnen ‚ÄĚAbout Ads‚ÄĚ, via linket http://www.aboutads.info/choices, hvorved denne indstilling slettes, n√•r du sletter dine cookies; d) ved permanent deaktivering i dine browsere Firefox, Internet Explorer eller Google Chrome p√• linket http://www.google.com/settings/ads/plugin. Derudover kan du forhindre, at Google indsamler de data, der er genereret af cookies om din brug af hjemmesiderne og at Google behandler disse data, ved at downloade og installere den browser-plugin, der findes p√• https://support.google.com/adsense/answer/142293?hl=de under ‚ÄĚAnnonceindstillinger‚ÄĚ, ‚ÄĚUdvidelse til Campaign Manager-deaktivering‚ÄĚ.

Yderligere oplysninger om Google Marketing Platform findes p√• https://marketingplatform.google.com/about/ og om databeskyttelse generelt hos Google: https://policies.google.com/privacy?hl=da. Alternativ kan du g√• ind p√• hjemmesiden for Network Advertising Initiative (NAI) p√• http://www.networkadvertising.org. Google har valgt at v√¶re underlagt EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Retsgrundlag: Art. 6 (1) a i Persondataforordningen (GDPR)

Google Maps: Vi integrerer landkort fra tjenesten ‚ÄĚGoogle Maps‚ÄĚ fra tredjepartsudbyderen Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA for at kunne tilbyde dig funktionen ‚ÄĚFind filial‚ÄĚ. I den Google Maps-variant, som vi anvender, overf√łres der ingen persondata til Google bortset fra IP-adresse og postnummer/by. Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH har ingen indflydelse p√• denne dataoverf√łrsel. Anvendelsen af Google Maps sker med henblik p√• at vise vores online-tilbud p√• en tiltalende m√•de og g√łre det let for vores kunder at finde de filialer, der vises i vores webshop. Dette udg√łr en berettiget interesse, som beskrevet i art. 6 stk. 1 lit. f i Persondataforordningen.
Mere information om håndteringen af brugerdata findes i databeskyttelseserklæringen fra Google: https://policies.google.com/privacy?hl=da.

RichRelevance¬ģ: For at opn√• en behovsorienteret udformning og en optimering af vores hjemmeside indsamles og registreres anonymiserede data af l√łsninger og teknologier fra RichRelevance¬ģ, og der oprettes brugerprofiler ud fra disse data under anvendelse af pseudonymer. Dette sker ved en analyse af din brugeradf√¶rd ved hj√¶lp af de produkter, du allerede har vist interesse for. Til dette form√•l anvendes der cookies, der g√łr det muligt at genkende en internet-browser. De indsamlede data anvendes ikke til at identificere dig personligt og s√¶ttes ikke i forbindelse med din personoplysninger om b√¶reren af pseudonymet. Du kan til enhver tid mods√¶tte dig denne dataindsamling og -registrering for fremtiden her: Opt-out. RichRelevance¬ģ: Zur bedarfsgerechten Gestaltung sowie zur Optimierung unserer Webseite werden durch L√∂sungen und Technologien von RichRelevance¬ģ anonymisierte Daten erfasst und gespeichert sowie aus diesen Daten Nutzungsprofile unter der Verwendung von Pseudonymen erstellt. Dies erfolgt durch eine Analyse Ihres Nutzerverhaltens anhand der Produkte, f√ľr die Sie sich bereits in unserem Shop interessiert haben. Zu diesem Zweck werden Cookies eingesetzt, die die Wiedererkennung eines Internet Browsers erm√∂glichen. Die erhobenen Daten werden ohne Ihre Zustimmung nicht dazu benutzt, Sie pers√∂nlich zu identifizieren und werden nicht mit Ihren personenbezogenen Daten √ľber den Tr√§ger des Pseudonyms zusammengef√ľhrt. Sie k√∂nnen dieser Datenerfassung und -speicherung jederzeit f√ľr die Zukunft hier widersprechen: Opt-out.

RichRelevance¬ģ arbejder ved indsamlingen og registreringen af data i overensstemmelse med den tyske databeskyttelsesret og er af T√úV Saarland bl.a. certificeret efter kravkataloget ‚ÄĚDatenschutz V4.5‚ÄĚ samt den internationale ledelsesstandard for informationssikkerhed ISO/IEC 27000.

ChannelPilot: For at m√•le salgene via online-marketingskanalerne anvendes online-marketing-v√¶rkt√łjet fra Channel Pilot Solutions GmbH. Anvendelsen sker p√• grundlag af art. 6 stk. 1 pkt. 1 lit. f. i Persondataforordningen. ChannelPilot anvender s√•kaldte ‚ÄĚcookies‚ÄĚ, tekstfiler, der gemmes p√• din computer og som giver mulighed for analyse af din brug af hjemmesiden. De oplysninger om din brug af hjemmesiden, der indsamles af denne cookie som

  • browsertype/-version
  • referrer-URL (den tidligere bes√łgte side)
  • hostname p√• den bes√łgende computer (IP-adresse)
  • klokkesl√¶t for serveradgang

overf√łres som hovedregel til en server tilh√łrende ChannelPilot i Tyskland og gemmes der. Den IP-adresse, der som led i ChannelPilot overf√łres fra din browser, sammenf√łres ikke med andre data fra ChannelPilot. Desuden gemmes IP-adressen kun midlertidigt af ChannelPilot i en kortere periode (som regel maksimalt 24 timer), og g√łres derefter uigenkendelig. Den midlertidige lagring sker udelukkende til registrering af eventuel kliksvindel (Bot-Detection).

ChannelPilot vil efter ordre fra indehaveren af denne hjemmeside anvende denne information til at analysere ydelsen/visningen af tilknyttede online-marketingskanaler som idealo.de eller Google-shopping. Du kan forhindre, at denne cookie gemmes ved hj√¶lp af en indstilling i din browser-software; vi g√łr dog opm√¶rksom p√•, at du i s√• fald eventuelt ikke vil kunne anvende alle funktioner p√• denne hjemmeside i fuldt omfang. Du kan derudover forhindre registreringen af oplysningerne om din brug af hjemmesiden registreret af cookien (inkl. din IP-adresse) til ChannelPilot samt ChannelPilots behandling af disse oplysninger ved at anvende den opt-out-mulighed, der findes p√• f√łlgende link: www.channelpilot.com/optout. Der s√¶ttes en opt-out-cookie, der forhindrer fremtidig registrering af dine data ved bes√łg af denne hjemmeside. Denne opt-out-cookie g√¶lder kun i den senest anvendte browser. Sletter du cookies i din browser, skal opt-out-cookies s√¶ttes igen.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med ChannelPilot findes på https://channelpilot.com/privacy-policy.

Belboon: Dette websted bruger tracking-cookies fra belboon GmbH med m√¶rket belboon (www.belboon.com). S√• snart den bes√łgende klikker p√• en annonce med partnerlinket, indstilles en cookie. Belboon GmbH bruger cookies for at kunne spore ordrenes oprindelse. Belboon GmbH bruger ogs√• s√•kaldte tracking pixels. Dette g√łr det muligt at evaluere information s√•som bes√łgende trafik p√• siderne. Oplysninger, der genereres af cookies og sporingspixler om brugen af dette websted og levering af reklameformater, overf√łres til en belboon GmbH-server og gemmes der. Belboon GmbH kan blandt andet genkende, at partnerlinket er blevet klikket p√• dette websted. Belboon GmbH kan under visse omst√¶ndigheder videregive disse (anonymiserede) oplysninger til kontraktlige partnere, men data flettes ikke med andre lagrede data.

Link til vores databeskyttelse (https://belboon.com/en/privacy/)

Indsamling og brug af sporingsdata kan deaktiveres ved at klikke p√• f√łlgende link:

https://x9t5he7.r.louis-moto.dk/ts/i5043922/tsv?settrackingoptout

Ved at klikke på tracking-out-linket indstilles en særlig cookie, der forhindrer sporing i enhedens webbrowser. Sporing genaktiveres, hvis tracking opt-out-cookien slettes.

Integration af Trusted Shops Trustbadge: For at vise vores Trusted Shops-godkendelsesm√¶rke og eventuelle indsamlede anmeldelser samt at tilbyde Trusted Shops-produkter til k√łbere efter en bestilling, er Trusted Shops Trustbadge integreret p√• denne hjemmeside.

Dette tjener beskyttelse af vores legitime interesser, prim√¶rt i relation til optimering af markedsf√łringstilbud. Trustbadge og de dermed annoncerede ydelser er et tilbud fra Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 K√łln, Tyskland.

N√•r Trustbadge √•bnes, gemmer webserveren automatisk en s√•kaldt serverlogfil, som fx kan indeholde din IP-adresse, dato og klokkesl√¶t for √•bning af Trustbadge, overf√łrt m√¶ngde data og den anmodende udbyder (adgangsdata) samt √•bnede dokumenter. Disse adgangsdata vil ikke blive evalueret og overskrives automatisk inden for syv dage efter afslutningen af dit sidebes√łg.

Yderligere personoplysninger overf√łres kun til Trusted Shops, hvis du efter afgivelsen af en bestilling, beslutter dig for brugen af Trusted Shops-produkter eller allerede har registreret dig til anvendelsen. I dette tilf√¶lde g√¶lder kontraktaftalen mellem dig og Trusted Shops.

YouTube: Denne hjemmeside anvender funktionen fra YouTube LLC. til at kunne integrere YouTube-videoer. YouTube er en virksomhed i Google Inc. For at kunne vise de gemte YouTube-videoer p√• vores hjemmeside i en iFrame, er funktionen ‚ÄĚUdvidet databeskyttelsesfunktion‚ÄĚ aktiveret. YouTube gemmer ingen oplysninger om de bes√łgende p√• hjemmesiden. S√• snart du ser en video p√• vores hjemmeside, overf√łres der oplysninger til YouTube, som gemmes der. Yderligere oplysninger om indsamling og anvendelse af data via YouTube og Google og om dine rettigheder og muligheder for beskyttelse af dit privatliv i den forbindelse finder du i databeskyttelsesvejledningen fra YouTube: https://www.youtube.com/t/privacy.

Sociale plugins: Til beskyttelse af dine data anvender vi en tekniske l√łsning, der sikrer, at dataoverf√łrslen via sociale plugins til den enkelte udbyder af det sociale netv√¶rk kun finder sted, hvis du aktiverer de sociale plugins. I vores hjemmesides udgangsstatus er de integrerede sociale plugins deaktiveret, s√• der ikke kan oprettes kontakt til serverne for udbyderne af de sociale netv√¶rk uden en aktivering. Hvis du aktiverer sociale plugins, ved at du i slutningen af en hjemmeside v√¶lger knappen for et socialt netv√¶rk, accepterer du overf√łrslen af dine data til det sociale netv√¶rk. Log dig ud af de sociale netv√¶rk samt slet de gemte cookies, dermed undg√•r du, at de sociale netv√¶rk knytter de indsamlede oplysninger til din brugerkonto i det p√•g√¶ldende sociale netv√¶rk under dit bes√łg p√• vores hjemmeside. S√•fremt du ikke √łnsker, at dine indsamlede oplysninger knyttes til din profil p√• det p√•g√¶ldende sociale netv√¶rk, skal du f√łr bes√łget p√• vores hjemmeside logge af p√• de sociale netv√¶rk. Du kan ogs√• forhindre indl√¶sningen af disse plugins fuldst√¶ndigt med add-ons til din browser, f.eks. med script blocker ‚ÄĚNoScript‚ÄĚ: noscript.net.

Denne hjemmeside anvender ‚ÄĚsociale plugins‚ÄĚ fra f√łlgende udbydere af sociale medier:

UdbyderKontaktYderligere oplysninger
FacebookFacebook Inc., 1601 SCalifornia Ave, Palo Alto, California 94304, USAAlle oplysninger om Facebooks databeskyttelse findes her: 
http://da-dk.facebook.com/about/privacy/
Facebook er underlagt EU-US Privacy Shield:
https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework
TwitterTwitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94043, USAAlle oplysninger om Twitters databeskyttelse findes her: https://twitter.com/privacy
Twitter er underlagt EU-US Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework
PinterestPinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, IrlandAlle oplysninger om Pinterests databeskyttelse findes her: https://policy.pinterest.com/da/privacy-policy
YouTubeYouTube LLC, 901 Cherry Ave.,
San Bruno, CA 94066, USA
Alle oplysninger om YouTubes databeskyttelse findes her: https://policies.google.com/privacy?hl=da&gl=da
5.2 Cookieinformation
NavnBeskrivelseLevetidDomæne*SamarbejdspartnereCookie-type
sessionIdKundens session-ID, til identificering af dennes oprettede session i Redis-DB, opretholdelse af login ved hj√¶lp af Firebird-DB, ingen direkte lagring af dataSessionlouis.deLouisN√łdvendig
_vKundens aktuelt anvendte shop-version3 timerlouis.deLouisN√łdvendig
mobileDetectedUdstyrsgenkendelse (omdirigerer evt. til mobildom√¶ne)Sessionlouis.deLouisN√łdvendig
userTokenBrugerens anonyme ID til udl√¶sning af gemte data fra MongoDb (f.eks. filial, ListSettings, osv.)1 √•rlouis.deLouisN√łdvendig
AUTH_API_ANONYMOUS_TOKENBrugerens anonyme ID til permanent lagring af indk√łbskurv og huskeseddel10 √•rlouis.deLouisN√łdvendig
AUTH_API_ACCESS_TOKENUdstyrsafh√¶ngig token (kendetegn), som bruges til at validere logintilstandens korrekthed (logout, hvis det ikke er validt)Sessionlouis.deLouisN√łdvendig
AUTH_API_ACCESS_TOKEN_IDAnonym ID til validering af Access TokenSessionlouis.deLouisN√łdvendig
AUTH_API_REFRESH_TOKENUdstyrsafh√¶ngig token (kendetegn), som kan bruges til at forny Access TokenSessionlouis.deLouisN√łdvendig
PERSISTENT_LOGINToken, med hvilken der efter udl√łb af en session automatisk sker ny login (forefindes kun, hvis brugeren under login har valgt "Jeg vil forts√¶tte med at v√¶re logget p√•")6 m√•nederlouis.deLouisN√łdvendig
cookie-notice-acceptedCookie-info blev accepteret/afvist6 måneder ved
Opt-In eller 1 måned
ved Opt-Out
louis.deLouisN√łdvendig
richrelevanceNoTrackVed Opt-Out sendes din brugeradf√¶rd ikke l√¶ngere til RichRelevance, og 
du modtager ikke længere personligt tilpassede anbefalinger.
1 m√•nedlouis.deRichRelevanceN√łdvendig
myBikesUdvalgte MC'er (ID'er) gemmes i cookien10 √•rlouis.deLouisN√łdvendig
_gaAnalyse-cookie fra Google Analytics til sondring mellem brugere, som vi anvender til at registrere data om antallet af bes√łgende og User Journey.2 √•rlouis.deGoogleAnalytisk
_gidAnalyse-cookie fra Google Analytics til sondring mellem brugere, som vi anvender til at registrere data om antallet af bes√łgende og User Journey.24 timerlouis.deGoogleAnalytisk
_gatAnalyse-cookie fra Google Analytics til sondring mellem brugere, som vi anvender til at registrere data om antallet af bes√łgende og User Journey.1 minutlouis.deGoogleAnalytisk
ajs_anonymos_idAnonym bruger-ID til https://segment.com/1 √•rlouis.deSegmentAnalytisk
ajs_user_id 1 √•rlouis.deSegmentAnalytisk
_gcl_awBruges af Google Conversion Linker til lagring af klikdata og hj√¶lper med at sikre, at konverteringer m√•les effektivt.3 m√•nederlouis.deGoogleMarketing
_gac_UA-47742825-8Denne cookie anvendes til konstatering af, om der via en reklame er opn√•et resultater som f.eks. en bestilling eller en kontaktforesp√łrgsel.3 m√•nederlouis.deGoogleMarketing
RichRelevanceSessionRegistrerer en entydig ID, som genkender udstyret for en bruger, der vender tilbage. 
ID anvendes til personaliseringen.
6 m√•nederlouis.deRichRelevanceMarketing
rr_rcsAnvendes til personalisering af webshoppen.1 √•rlouis.deRichRelevanceMarketing
_gcl_auBruges af Google Conversion Linker til lagring af klikdata og hj√¶lper med at sikre, at konverteringer m√•les effektivt.3 m√•nederlouis.deGoogleMarketing
NIDGoogle anvender disse cookies til at gemme kundepr√¶ferencer og til at tilpasse reklamer p√• hjemmesider fra Google p√• basis af nyligt udf√łrte s√łgninger og interaktioner til kundens behov.6 m√•nedergoogle.comGoogleMarketing
ANIDGoogle anvender disse cookies til at gemme kundepr√¶ferencer og til at tilpasse reklamer p√• hjemmesider fra Google p√• basis af nyligt udf√łrte s√łgninger og interaktioner til kundens behov.1 √•rgoogle.comGoogleMarketing
1P_JARAdvertising-cookie fra Google til user-tracking og målrettet reklame.1 månedgoogle.comGoogleMarketing
IDEDenne cookie anvendes af Google DoubleClick til at optimere, anmelde, allokere og arrangere online-reklamer p√• ny.1 √•rdoubleclick.netGoogleMarketing
DVGoogle anvender denne cookie til at optimere reklameforanstaltninger10 minuttergoogle.comGoogleMarketing
CONSENTGemmer samtykket til Google-cookies Frem til 1.1.2038google.comGoogleN√łdvendig
cookieGemmer reklamepartneren45 dagelouis.deLouisMarketing
__gadsDenne cookie anvendes af Google DoubleClick til at optimere, anmelde, allokere og arrangere online-reklamer p√• ny.18 m√•nederlouis.deGoogleAdsMarketing
tsvDenne cookie indstilles, n√•r en reklamemateriale er blevet vist. Denne cookie indeholder et cookie-id samt en liste med data om det sidste touch-point for visning - inklusive et tidsstempel, henvisnings-URL og en individuel identifikator for hver reklame, marketingkanalen, udgiveren og udgiverwebstedet louis.deBelboonMarketing
tscDenne cookie indstilles, n√•r en bruger klikker p√• en reklamemateriale. Denne cookie indeholder et cookie-id samt en liste over data om det sidste klik-ber√łringspunkt - inklusive en tidsstempel, henvisnings-URL, butiks-system-id og en individuel identifikator for hver annonce, marketingkanalen, udgiveren og udgiverwebstedet louis.deBelboonMarketing
trackingoptoutDenne cookie indstilles, n√•r en bruger klikker p√• fravalgslinket, s√• sporing deaktiveres for denne enhed louis.deBelboonMarketing

*Dom√¶net for vores cookies f√łlger den bes√łgte Louis-side (louis.de, louis.eu, m.louis.eu, ...)

6. F√łlger ved manglende afgivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger behandles under overholdelse af den i EU gældende Persondataforordning (GDPR) og Databeskyttelsesloven (DBL) samt alle andre gældende love. De personoplysninger, der stilles til rådighed af dig, anvender vi til indgåelse af aftalen.

Indgåelsen af aftalen eller tilvejebringelsen af en tjenesteydelse eller fremsendelsen af dine varer er ikke mulig uden afgivelse af dine personoplysninger!

7. Overf√łrsel til tredjeland (art. 13 + 14 stk. 1f i Persondataforordningen)

En overf√łrsel af personoplysninger til et land uden for Det Europ√¶iske √ėkonomiske Samarbejdsomr√•de (E√ėS) finder sted, som beskrevet i det f√łlgende.

For at tilvejebringe indholdet og fordele belastningen af vores webshop anvender vi Content Delivery Network (CDN) fra Akamai. P√• baggrund af typen p√• tjenesteydelsen fra Akamai, kan oplysninger om de bes√łgende p√• vores webtilbud i visse tilf√¶lde overf√łres til tredjelande uden for EU/E√ėS. Med Akamai som serviceudbyder med hoveds√¶de i USA, som der foreligger en beslutning om et tilstr√¶kkeligt beskyttelsesniveau for fra den Europ√¶iske Kommission (gennemf√łrelsesafg√łrelse (EU) 2016/1250 fra Kommissionen (Privacy Shield), har vi indg√•et en tilsvarende aftale til varetagelse af kundens rettigheder.

For visse programmeringstjenesteydere anvender vi it-teams i Serbien og i Vietnam. For Serbien og Vietnam foreligger der ingen beslutning om tilstrækkelig beskyttelsesniveau fra den Europæiske Kommission, men vi har derimod indgået en kontrakt med standardkontraktsklausuler med serviceyderen.

I tilf√¶lde af at kunder har udl√łst en bestilling i vores webshop i et land uden for EU/E√ėS, overf√łres personoplysninger til bestillingslandet til opfyldelse af aftalen med dig, s√•fremt dette er n√łdvendigt af hensyn til behandlingen af din bestilling eller hvis dette er p√•kr√¶vet af loven.

8. Opbevaringstidsrum (art. 13 + art. 14 stk. 2a i Persondataforordningen)

S√•fremt det ikke er oplyst n√łjagtigt som ovenfor, opbevarer vi som ansvarlig for behandlingen af dine data kun dine personoplysninger i den periode, det er n√łdvendigt for at opn√• form√•let med opbevaringen eller som beskrevet i de relevante forskrifter, love og retningslinjer fra den europ√¶iske lovgivende myndighed eller de nationale love.

Hvis det opbevaringstidsrum, der er fastlagt af den lovgivende myndighed, udl√łber eller hvis n√łdvendigheden af opbevaringen bortfalder, blokeres eller slettes personoplysningerne automatisk jf. de lovbestemte forskrifter.

Opbevaringstidsrummet fremg√•r af l√łbetiden for vores aftaler p√• baggrund af tyske, lovbestemte for√¶ldelsesfrister, der som regel er p√• tre √•r, eller fremg√•r af de detaljerede oplysninger i den tyske lov om skatter og afgifter, den tyske handelslovbog og andre retlige forskrifter.

√ėnsker du at f√• slettet din kundekonto, slettes de data, der er gemt der fuldst√¶ndigt fra datamedierne som led i vores backup i l√łbet af ti √•r.

9. Kundens rettigheder (indsigt i og berigtigelse eller sletning af oplysninger eller begrænsning af behandling eller indsigelse mod behandling jf. art. 13 stk. 2b + art. 14 stk. 2c i Persondataforordningen)

Du kan til enhver tid g√łre dine lovsikrede rettigheder g√¶ldende. Det drejer sig i det v√¶sentlige om f√łlgende rettigheder:

  • Ret til indsigt (art. 15 GDPR)
  • Ret til berigtigelse (art. 16 GDPR)
  • Ret til sletning (art. 17 GDPR)
  • Ret til begr√¶nsning af behandling (art. 18 GDPR)
  • Ret til indsigelse (art. 21 GDPR)
  • Ret til dataportabilitet (art. 20 GDPR)

Du har til enhver tid ret til få oplysninger om de personoplysninger, der er opbevaret hos os. Du har ligeledes ret til berigtigelse, blokering eller sletning af dine personoplysninger, bortset fra den foreskrevne opbevaring af data af hensyn til afvikling af ordrer. Din anmodning om oplysninger besvares af os i krypteret form, så databeskyttelsen er sikret.

For at der altid kan tages h√łjde for en blokering af data, skal disse oplysninger af hensyn til en kontrol ligge klar i en l√•sefil. Du kan ogs√• forlange sletning af data, hvis der ikke foreligger en lovbestemt arkiveringsforpligtelse. S√•fremt der foreligger en s√•dan forpligtelse, blokerer vi dine data, hvis du √łnsker det.

Du kan foretage √¶ndringer eller g√łre indsigelse mod dit samtykke ved at melde det til os med virkning fremover.

Vi giver dig derudover naturligvis ogs√• gerne informationer om de personoplysninger, vi opbevarer om dig. Vi berigtiger/sletter dem ogs√• gerne p√• dit √łnske, s√•fremt det ikke strider mod en lovbestemt opbevaringspligt. Sp√łrgsm√•l vedr. adgang, rettelse eller sletning af data kan ske p√• f√łlgende m√•de:

Post:
Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH

- Datenschutz -

Rungedamm 35
21035 Hamborg
Tyskland

Vi vil for fuldst√¶ndighedens skyld gerne g√łre opm√¶rksom p√•, at der med hensyn til retten til indsigt eller sletning iht. ¬ß¬ß 22 og 23 i Databeskyttelsesloven (DBL) kan foreligge begr√¶nsninger.

10. Ret til indsigelse (art. 13 stk. 2c + art. 14 stk. 2d i Persondataforordningen)

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde det samtykke, du har givet os, til behandling af dine data. Yderligere oplysninger findes i den nederste kasse: Ret til indsigelse jf. art. 21 i GDPR:

Ret til indsigelse jf. art. 21 i GDPR

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde det samtykke, du har givet os, til behandling af dine personoplysninger. Du kan tilbagekalde dit samtykke ved at sende en e-mail til f√łlgende e-mailadresse: datenschutz@louis-moto.dk

Også i tilfælde, hvor vi behandler dine personoplysninger til varetagelse af berettigede interesser, kan du modsætte dig behandlingen af dem, såfremt der i din særlige situation er grunde, der taler imod databehandlingen.

Som f√łlge af din indsigelse behandles dine personoplysninger ikke l√¶ngere, medmindre vi kan dokumentere tvingende beskyttelsesv√¶rdige √•rsager, der vejer tungere end dine interesser, rettigheder og friheder, eller hvis behandlingen anvendes til at g√łre retskrav g√¶ldende, ud√łve eller forsvare disse.

Hvis dine personoplysninger ogs√• anvendes til direkte reklame inden for lovens bestemmelser, kan du ogs√• g√łre indsigelser mod denne behandling. Hvis du g√łr indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger, der har direkte reklame for √łje, vil de heller ikke l√¶ngere blive brugt til dette af os.

Din indsigelse har virkning for fremtiden. Denne indsigelse kan gives uden iagttagelse af formregler. Send så vidt muligt din indsigelse til den ansvarshavende via ovennævnte kontaktoplysninger.

11. Retten til at indgive en klage hos en tilsynsmyndighed (art. 13 stk. 2d + art. 14 stk. 2e i Persondataforordningen)

Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af et anliggende hos os, har du ret til at henvende dig til ovennævnte databeskyttelsesansvarlige eller til tilsynsmyndighederne for databeskyttelse.

12. Behandling af personoplysninger til andet formål (art. 13 stk. 3 + art. 14 stk. 4 i Persondataforordningen)

Vi har som udgangspunkt ikke planer om en sådan behandling.

I tilfælde af at vi skulle have planer om at behandle dine personoplysninger til andre formål end ovennævnte vil vi informere dig om det i forvejen, som loven kræver det.

13. Sikkerhed og sikker dataoverf√łrsel

Alle dine oplysninger gemmes p√• sikre servere i Tyskland. Vi tr√¶ffer de n√łdvendige organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine oplysninger, s√• de ikke √łdel√¶gges, g√•r tabt, √¶ndres, offentligg√łres ubef√łjet eller tilg√•s utilsigtet eller retsstridigt iht. databeskyttelsesbestemmelserne i Danmark og EU. Trods vores bestr√¶belser p√• at skabe et sikkert milj√ł for vores hjemmeside, skal du vide, at ingen oplysninger p√• internettet er fuldst√¶ndig sikre. Derfor b√łr du altid selv tr√¶ffe egnede forsigtighedsforanstaltninger p√• dit eget udstyr.

Vi beskytter dine oplysninger med en sikker SSL-forbindelse. N√łglest√łrrelse: RSA 2048 bit/128 bit. Krypteringen af brugsoplysningerne sker, alt efter din browsers funktionalitet, med maks. RC4 128 bit, Triple-DES 168 bit eller AES 256 bit.

Derved krypteres alle oplysninger under bestillingen som f.eks.:

  • Navn, fornavn, adresse, telefonnummer etc.
  • Valgt betalingstype
  • Kreditkort- og kontooplysninger

Desuden sikrer vi vores hjemmeside og √łvrige systemer med tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, √łdel√¶ggelse af, adgang til, √¶ndring eller udbredelse af dine oplysninger ved uvedkommende personer.

14. Ændring af vores databeskyttelsesbestemmelser

For at kunne leve op til retlige krav eller for at tilpasse databeskyttelseserkl√¶ringen ved √¶ndring af vores ydelser (f.eks. indf√łring af nye tjenester), forbeholder vi os ret til lejlighedsvis at √¶ndre vores databeskyttelseserkl√¶ring.

Det er ved hvert nyt bes√łg p√• vores hjemmeside s√•ledes altid den nyeste udgave af databeskyttelseserkl√¶ringen, der er g√¶ldende.

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar