Tips til motorcykelkørsel med børn 

Findes der noget bedre end at give sin egen lidenskab videre til sit eget barn? Men hertil hører også en høj grad af ansvar, for ingen har lyst til at udsætte sine børn for unødig fare. 

 Motorradfahren mit Kindern

Forudsætninger for motorcykelkørsel med børn

I Tyskland må et barn første køre med på motorcyklen, når det er stort nok til at stille fødderne sikkert i støtterne og selv kan holde sig fast. Ellers skal barnet sidde i et specielt barnesæde, og det skal sikres, at barnets fødder ikke kan rage ind i hjulets eger. I Østrig gælder en grundlæggende mindstealder på 12 år for at køre med på motorcykler. Egentlig en selvfølge: kun hvis barnet selv beder om det, skal man overveje, om man skal tage det med ud at køre.

Kindersitz

Sikre og bekvemme børnesæder til motorcykler og quads

  • Sikker og bekvem
  • Enkel montering
  • Fås i to størrelser
 Nierengurt

Nyrebælter med integrerede holdegreb

  • Optimal sikkerhed for passageren
  • 4 holdegreb
  • 2 spænder

Bemærk: aftal nogle enkle (banke-)tegn, så dit barn kan vise, at det ønsker at sige noget til dig. Endnu bedre: med samtaleanlæg kan I nemt føre en samtale på turen. Kør defensivt og balanceret, tænk fremad. Undgå heftige accelerationer og bremsninger, og hold god afstand. Start med at køre korte strækninger på op til ca. 30 min. Sørg for tit at holde pause, så barnet kan røre sig og slappe af. Vælg et udflugtsmål, som er attraktivt for barnet. Sørg af og til for at spørge, om barnet har det sjovt på turen. Tag hensyn til barnets ønsker.

Tilbage

 

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar