Sikkerhedstræning: få det sjovere på motorcyklen

Sicherheits- und Kurventraining

Mange nybegyndere har allerede samlet megen erfaring i slutningen af den første sæson og har tilegnet sig en del rutine. Men kun for at opleve det følgende forår, at meget er blevet glemt i løbet af vinteren. Pludselig mangler sikkerheden, tilliden til dækkene, bremserne og dine egne evner. Så er det det helt rigtige tidspunkt for en grundig opfriskning af det lærte i form af en sikkerhedstræning hos en sagkyndig. Du kommer til at mærke, at du utroligt hurtigt igen genvinder tilliden men alligevel kommer til at lære meget nyt på en dags træning. Selv mange "gamle i gårde" deltager hvert år i en sådan træning. Og det er også utroligt sjovt, fordi du i det afspærrede område kan prøve alt muligt uden farer.

Sicherheits- und Kurventraining

Systematisk mere sjov og sikkerhed: træning ved professionel vejledning.

Det næste trin er så kurvetræning. Og også her er du sikker på succes, da instruktørerne lærer dig at få det sikkert og sjovt i skrå stillinger. Angst for overanstrengelse behøver du ikke have. Og hver grad mere skrå stilling giver dig mere sikkerhed i tilfælde af ulykker, for eksempel, hvis du kommer til at køre for hurtigt ind i et sving.

Der er mange udbydere af sikkerhedstræninger og indholdet af kurserne er meget forskellige. Du får mere sikkerhed, hvis du bruger en udbyder, der overholder forskrifterne for trafiksikkerheden, i Tyskland for eksempel "Deutscher Verkehrsicherheitsrat". Alle informationer herom findes under www.dvr.de (Kun på tysk)

Og endnu et tip til sidst: denne træning kan nemt bruges som gaveide til en fødselsdag eller jul. Argumentet sikkerhed passer altid! ;-)


Fahrtipps aus der Praxis

Professionelle tips til motorcykelbegyndere

At køre motorcykel er som at spille klaver: uden øvelse går det ikke. Det gælder ikke kun for sikkerhedstræning. Selv i hverdagen er det vigtigt at bruge enhver lejlighed til at øve sig. Her finder du praktiske tips, som kan hjælpe dig til at få mere rutine, sikkerhed og sjov på turene.

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar