Regnbeklædning og tilbehør

Regnsæt, regnjakker, regnbukser; det fulde program af vandtæt beklædning og masser af tilbehør til motorcykelførere fås hos Louis.

Regenbekleidung Header

Regnbeklædning

Dårligt vejr? Nu bare ikke give efter!

En rigtig motorcykelfører lader sig ikke holde tilbage af et regnskyl. For hos Louis får du et stort udvalg af regnbeklædning til alle krav og vejrsituationer. Så et skybrud mister sin kraft og du kører bare tørt videre, indtil du kan se: "Det er lysere forude!"

Regenbekleidung

Regnsæt i én del

Regnsæt i én del er klart det optimale, hvad angår fugtbeskyttelse for motorcykelførere. Dog kræver det en vis øvelse at tage tøj på, men når du køber et regnsæt hos Louis, kan du være sikker på, at du får det mest optimale, når det gælder funktion og komfort.

Regenbekleidung

Motorcykel – Regnjakker

Motorcykelregnjakker er nyttige i mange situationer selv i disse tider med vandtætte klimamembraner. Motorcykelregnjakker byder ikke kun på (ekstra) fugtbeskyttelse, men holder dig også varm, fordi de eliminerer windchill-faktoren. På kolde dage er en sådan regnjakke et virkeligt plus for komfort og sikkerhed.

Tip: når du prøver, skal du sørge for, at benlængden også passer i siddende position på motorcyklen.

Motorcykel – Regnbukser

Kommet afsted uden motorcykelregnbukser? Helt utænkeligt for enhver motorcykelfører, der foretrækker læderbeklædning! Men også over tekstilbeklædning udmærker regnbukser sig som ekstra fugtbeskyttelse og mod afkøling som følge af fartvinden. Louis har motorcykelregnbukser til de mest forskellige krav.


Regenbekleidung

Vandtætte motorcykelstøvler

Vandtætte MC-støvler, vandtætte MC-støvler giver det visse ekstra inden for komfort. Og begynder det pludseligt at regne på turen, kommer du til at mærke forskellen. Det kan især før længere ture betale sig at informere sig om MC-støvler af vandtætte materialer eller med membran. Hos Louis har vi vandtætte motorcykelstøvler i alle priskategorier, med forskellige membraner og i forskellige udformninger.

Regenbekleidung

Vandtætte MC-handsker

MC-handsker er et vigtigt led mellem menneske og motorcykel. De skal blandt andet beskytte mod fugt og kulde. Forskellige teknologier såsom GORE-TEX beskytter mod fugt og sørger for et optimalt greb.


Regenbekleidung

Tilbehør

Til et komplet regnsæt hører også tilbehøret såsom overtrækshandsker og -støvler eller -gamacher. Hos Louis finder du overtrækshandsker og -støvler af latex. Eller PVC-belagte regngamacher.

Regenbekleidung

Termobeklædning

MC-termobeklædning i Louis sortimentet er den ultimative frostbeskyttelse for motorcykelførere. Uanset om det er en termooverall eller jakke/bukser-kombination, er princippet det samme: under vind- og vandtæt yderlag danner termoforingen en isolerende luftpolstring. Det fungerer så godt, at denne termobeklædning ikke kan anbefales til tocifrede plusgrader. Og det bedste: termobeklædningen fra Louis passer bekvemt over den normale motorcykelbeklædning.

Når du prøver tøjet, bør du have dit sædvanlige MC-tøj på.

Tip: du skal købe overtræksudstyret ét nummer større end dine sædvanlige støvler eller handsker. Et tip mere: halstørklæder af bomuld suger sig fulde i regn og leder fugten indefter. Halsrør og halsvarmere af kunstfibre er bedre, når det drejer sig om at holde kraven tør indefter.


Regnfast, let, fleksibelt og vandtæt – bagage og tilbehør:


Fahrtipps aus der Praxis

Køretur når det er vådt

Regn er ikke slemt, så længe kørestilen er tilpasset.

Loven giver os motorcykelførere næsten ubegrænset frihed til at bestemme, hvordan vi beskytter os mod kulde, fugt og eventuelle følger fra ulykker. Kun paragraf 21a i den tyske trafiklov ("Straßenverkehrsordnung") foreskriver, at vi "skal bruge en egnet beskyttende hjelm under kørslen".

Noget andet er situationen under den praktiske køreprøve. Her gælder, hvad der står i tillæg 7 til den tyske kørekortsforordning ("Fahrerlaubnisverordnung"): "Ved prøver af klasse A, A1, A2 og AM skal eleven bruge egnet beskyttelsestøj, bestående af en passende hjelm, handsker, tætsiddende MC-jakke, rygbeskytter (hvis ikke indbygget i MC-jakken), MC-bukser og -støvler med tilstrækkelig ankelbeskyttelse".

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar