CAN-BUS SYSTEM ADAPTER
CAN-BUS SYSTEM ADAPTER
MTP-Racing

CAN-BUS SYSTEM ADAPTER

7 TOMMERS LED FORLYGTER

Art. No. 10056438
|

Ingen bedømmelser endnu.

185,82 kr. 1
Beskrivelse

CAN-BUS SYSTEM ADAPTER 7 TOMMERS LED FORLYGTER

Der findes også 7 tommer LED-forlygter til din Harley-Davidson Live Wire EV-model (2019-2021). Men en fejlmeddelelse lyser op efter konverteringen. For at forhindre dette er der denne Can-Bus-systemadapter/-modstand. Sæt den i kabinettet med en stik-kontakt i stedet for parkeringslyspæren, og tilslut den anden ende til parkeringslyset på LED-forlygten. Det var det. Den 7 tommer store LED-forlygte er fuldt funktionsdygtig.

Leveringsomfang:
1 x Can-Bus-systemadapter/-modstand

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar