GASPOSITIONSSENSOR
GASPOSITIONSSENSOR
GASPOSITIONSSENSOR
GASPOSITIONSSENSOR
GASPOSITIONSSENSOR
GASPOSITIONSSENSOR

Gasspjældssensor til forsk. modeller

Art. No. 10056358
|

Ingen bedømmelser endnu.

Find din motorcykel:
fra 544,69 kr. 1
Beskrivelse

Gasspjældssensor til forsk. modeller

Mærker du pludselig udsving i motorhastigheden i tomgang, et langsomt og forsinket fald i motorhastigheden, når du slipper gassen eller reduceret motorydelse med øget brændstofforbrug? Og oplever du ofte en rykkende kørestil og ryk, når du accelererer din motorcykel? Kører din motor bare dårligt? Så antagelsen er allerede indlysende, at gasspjældets sensor skal udskiftes. Vi har gashåndtagssensorer til forskellige motorcykler i vores sortiment. Som reservedele af høj kvalitet i original kvalitet. Form og funktion svarer til den oprindelige del. "Min cykel" eller "alle varianter" siger, hvilken der er den rigtige til dit køretøj.

  • til diverse motorcykler
  • Made in Japan
  • Længde: 53 mm
  • Højde: 24 mm
  • Bredde: 53 mm

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar