MOTORRAD TOURENATLAS
MOTORRAD TOURENATLAS
Louis

MOTORRAD TOURENATLAS

*ALPEN* 150 PAS, 196 P.

Art. No. 10060175
|

Ingen bedømmelser endnu.

63,44 kr. 1
Beskrivelse

MOTORRAD TOURENATLAS *ALPEN* 150 PAS, 196 P.

Alperne er stadig det mest populære rejsemål for kurve- og hårnålefans. „Rauf auf die Pässe!“ ("Op på passene!“) er mottoet for den nye MOTORCYKEL TOURENATLAS ALPEN, som har gennemgået en fuldstændig revidering og indeholder mange nye ture, informative pasbeskrivelser og aktuelle overnatningstips.
150 inspirerende turforslag og i alt 300 Kurviger.de TOURCODES til navigationsdownloads gør atlasset til et værdifuldt planlægnings- og opslagsværk for alpine fans og dem, der ønsker at blive det.
Mere end 150 pas og panoramaveje, som hver er integreret i en rute via en Kurviger TOURCODE, giver dig lyst til at udforske den fascinerende bjergverden i Tyskland, Østrig, Italien, Slovenien, Schweiz og Frankrig.
75 udvalgte og beskrevne motorcykelvenlige værter viser, hvor et hotel med god bikerservice kan findes. Mange af ejerne af de præsenterede overnatningssteder er selv aktive motorcyklister og ved af egen erfaring, hvad deres tohjulede gæster ønsker.
Fremragende kortmateriale og Kurviger TOURCODES til download af GPS-filer sikrer problemfri følge af den respektive rute. Forslagene kan naturligvis tilpasses individuelt ved hjælp af ruteplanlæggeren på www.kurviger.de.

  • 196 sider med motorcykelfascination i Alperne
  • Over 150 topture præsenterer de smukkeste motorcykelregioner i Alperne
  • Over 300 Kurviger.de TOURCODES (inklusive 150 topture/150 alpepas) kan tilgås på www.kurviger.de. GPS-filerne kan downloades der.
  • Mere end 75 udvalgte, motorcykelvenlige overnatningssteder viser, hvor motorcyklister er velkomne gæster.
  • Over 150 pas - hver integreret i et GPS-turforslag til download

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar