MSM COMBI FRAME HUS
MSM COMBI FRAME HUS
MSM COMBI FRAME HUS
MSM COMBI FRAME HUS
Motogadget

MSM Combi Frame hus

med kontrollamper

Art. No. 60180001
|

1 Kundeanmeldelse

fra 888,04 kr. 1
Beskrivelse

MSM Combi Frame hus med kontrollamper

motogadget motoscope mini combi frame:

Instrumenthuset msm combi frame fra motogadget er en attraktiv mulighed for at anbringe multiinstrumentet motoscope mini direkte på styret. På grund af de integrerede 5 kontrollamper i holdesystemet får du både en meget kompakt og smuk løsning - en fuldstændig cockpit-enhed direkte på styret. Til monteringen kræves der et mere monteringselement, som f.eks. combi handlebar bracket clip-kit (påklemning på styret) eller combi handlebar bracket bolt-on kit (påskruning på styret), se "passende artikler".

Hermed har du to muligheder for at montere combi frame instrumenthuset:
combi frame huset skrues direkte på styret med bolt-on beslaget (monteringsgrundplade), og kablet føres gennem styret. Her skal styret forsynes med to M3 gevind og en boring til kablerne. Fordel: Styrets look forbliver på denne måde ekstremt rent, da der ikke er nogen synlige fastgørelser og ingen synlige kabler.
Skal der ikke bores i styret, er der mulighed for at fastgøre combi frame huset med to filigran-fræsede styrspændestykker (clip-kit). Fordel: Hurtig og enkel montering uden boring og skæring af gevind.

  • Farvevarianter: Alu poleret, sort-, blåt eloxeret
  • Egner sig til tommestørelse og 22 mm styr
  • Mål (BxHxD) ca. 62 x 30 x 14 mm
  • 5 kontrollamper: 2 gule og hver 1 rød, blå og grøn

BEMÆRK: motoscope mini instrumentet medfølger ikke selv ved leveringen, se "passende artikler".

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar