RIDE MOTORRAD UNTERWEGS
RIDE MOTORRAD UNTERWEGS
Motorrad

RIDE MOTORRAD UNTERWEGS

STEIERMARK/KÄRNTEN

Art. No. 10057184
|

Ingen bedømmelser endnu.

70,90 kr. 1
Beskrivelse

RIDE MOTORRAD UNTERWEGS STEIERMARK/KÄRNTEN

RIDE, rejsemagasinet for motorcyklister, har produceret og forberedt ti spændende dagsture i Steiermark og Kärnten eksklusivt for sine læsere til nummer 20, som udkommer den 4. april 2024. De to østrigske delstater scorer point med deres kurver, kulinariske lækkerier, kultur og den varmhjertede befolknings store forståelse for motorcyklister. Væk fra hovedruterne krydser snoede, lavt trafikerede veje i uspolerede naturomgivelser de bjergrige landskaber i alpelandskabet. Turene er krydret med spektakulære søer, slotte, farverige landsbyer, museer og regionale traditioner, der er værd at opleve. Der er også udvalgte kultur-, hotel- og forplejningstips, information fra insidere og spændende baggrundshistorier, f.eks. om Red Bull Ring. Vores nyttige foldekort og links til GPS-downloads gør det lettere for RIDE-læsere at planlægge fornøjelige ture gennem den storslåede natur i Østrigs grønne hjerte. Også i RIDE 20: motorcykler, der egner sig til touring, tjek på tilbehøret, et tysk turtip i Mecklenburgische Seenplatte, en drømmetur gennem det uberørte Cambodja og mange andre forslag til rejser på motorcykel.

  • 150 sider
  • Illustrationer: 300 billeder
  • Format: 215 mm x 280 mm

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar