SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
Scottoiler

SCOTTOILER V-SYSTEM

KÆDESMØREAPPARAT + OLIE

Art. No. 10004390
|

30 Kundeanmeldelser

VUP 1.044,01 kr. 2
899,98 kr. 1
Beskrivelse

SCOTTOILER V-SYSTEM KÆDESMØREAPPARAT + OLIE

Med den undertryksstyrede kædesmører *vSystem* har Scottoiler gjort et scoop. Systemet smører drivkæden automatisk og dermed også kædehjulene og klingerne. Monteres helt enkelt og har det helt rigtige design.

Kittet består af et reservoir (50 ml) med ventil (RMV) og en injektor, som afgiver olien til kæden og kædehjulet, samt en 250 ml flaske Scottoiler, der rækker til et kilometerantal på op til 12.500 km.

Der er tale om et automatisk kædesmøresystem, som forlænger kædens levetid med op til det 7-dobbelte. Kæden bliver praktisk taget vedligeholdelsesfri, og arbejdet med at pleje den reduceres til et minimum. Det universelle kit er nemt at installere og kan monteres på snart sagt alle modeller.

  • Hvordan fungerer Scottoiler?

Når motoren kører, opstår der et undertryk. Dette løfter en membran, som så igen åbner en ventil i reservoiret. Mens ventilen er åben, flyder olien til kæden gennem transportslangen foranlediget af tyngdekraften, via det bageste kædehjul. Oliemængden styres af ventilindstillingen.

Enestående fornyelser og forbedringer i forhold til forgængeren

  • Nåleventilen og ventilsædet fremstilles nu med en endnu højere præcision, hvilket optimerer doseringsevnen
  • Nåleventilens profil er blevet ændret, hvilket giver en mere jævn dosering
  • Transportslangen er blevet ændret, hvilket letter udluftningen betydeligt
  • RMV er designet i en moderne røggrå farve
  • Transportslangens og udluftningsslangens beskyttelseskapper er nu sorte og dermed mindre iøjnefaldende
  • Inklusive en detaljeret og illustreret monteringsvejledning

Denne pakke indeholder desuden forskellige komponenter, som gør det muligt at montere kittet på forskellige måder. Nogle ganske få modeller kræver specialdele for at kunne monteres.

BEMÆRK: Denne Scottoiler passer desværre ikke til Honda NC 700-modeller, og ikke til BMW F800 R og S1000R/XR/RR op til 2017, da disse maskiner ikke giver mulighed for at tilslutte undertrykket. Scottoiler eSystem og xSystem passer til alle disse modeller.

Modelspecifikke monteringsvejledninger (motorcykler og quads/ATV'er) findes under "Yderligere produktinformation" (links til produktet).

Dokumenter
Kundeanmeldelser (30)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar