MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT
Motogadget

MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT

STYRENDESPEJL/STK.

Art. No. 10040161
|

19 Kundeanmeldelser

962,67 kr. 1
Beskrivelse

MOTOGADGET MO.VIEW FLIGHT STYRENDESPEJL/STK.

Prøv at tjekke styrendespejlene *mo.view flight* fra motogadget ud. Nå, hvad tænker du? Vildt, de er jo helt flade. Det sjove er, at det faktisk ikke er spejle - i hvert fald ikke glasspejle. Selve aluminiummet udgør spejlfladen! Disse ultraflade designkunstværker består fuldstændig af CNC-fræset, sort-eloxeret aluminium.

I en specialbehandling slibes og poleres "spejlfladen" så glat, at den rent faktisk kan spejle uden at forvrænge. Man undgår brug af tunge glas og hus og på den måde opstår der motorcykelsidespejle, der har et sensationelt look og i forhold til vægten er meget lette.

Styrendespejlene *mo.view flight* er små, reducerede og passer perfekt til motogadget-styrendeblinklys, greb og trykknapbetjeningerne *mo.switch* og *mo.switch mini*.
Spejlene kan monteres over eller under styret. De er egnet til begge sider. Monteringen sker direkte på styrenden.

Specifikationer:

  • Bredde på klemme: 12 mm
  • Kan anvendes til 22 mm- og 1 tomme-styr
  • ECE-testet
  • Kan anvendes til højre og venstre

Mål i mm (se målskitse): a=80, b=130, c= 225.

Indeholder:

  • 1 spejl m. arm
  • Klemmebeslag
  • Brugsanvisning

Godt at vide:
motogadget præsenterer nu helt eksklusivt sin glasløse spejlserie mo.view. Det særlige ved disse motorcykelspejle er den patenterede spejlflade, der er arbejdet direkte ind i metallet på spejlelementet. Dette giver mulighed for et vægtløst design uden kant og indfatning, og selve spejlelementet bliver meget tyndt og let.
Glasbrud eller udfald af glas er slet ikke muligt!

Den konvekse spejlflade fremstilles i flycutting ved hjælp af diamantværktøj på ultrapræcisionsmaskiner. Derefter bliver den ved hjælp af en omfattende plasmacoating resistent mod oxidering, korrosion og ridser.

Spejlelementet, spejlarmen og klemmen til styrenden er fræset helt i aluminium på CNC-maskiner og eloxeret i høj kvalitet. Alle skruer er fremstillet af rustfrit stål. Det præcise kugleled giver komfortabel og meget stabil justering af spejlet.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (19)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar