WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
WALTHER P99 FOLDEKNIV
Walther

WALTHER P99 FOLDEKNIV

INKL. ETUI SORT

Art. No. 10002539
|

4 Kundeanmeldelser

VUP 223,51 kr. 2
215,00 kr. 1
Beskrivelse

WALTHER P99 FOLDEKNIV INKL. ETUI SORT

WALTHER P99 enhåndsbetjent kniv:

Kraftig enhåndsbetjent kniv i unikt design, der kendes fra den legendariske Walther P99 pistol. Udstyret med Liner-Lock-lås og et "fremspring/flipper" på klingebasisdelen, der hjælper dig med at åbne den. På denne måde kan klingen (rustfrit stål 440) foldes ud med pegefingeren i lukket tilstand. I åbnet tilstand anvendes "fremspringet/flipperen" også som fingerbeskyttelse i den ene side og sørger altid for et sikkert greb. Tre udskiftelige grebsstykker sørger for, at kniven kan indstilles efter den pågældende hånds størrelse. Levering inklusive remetui af slidstærkt Cordura.

Andre detaljer:
Værktøj til skift af grebsstykker
Remøje til f.eks. en knivkæde

Mål:
Totallængde: 223 mm (foldet ud), 130 mm (lukket)
Klingens længde: 94 mm
Vægt: 170 g

I henhold til § 42a i den tyske våbenlov er det forbudt at besidde følgende genstande i Tyskland: Slag- og stødvåben, knive (enhåndsbetjente knive), der kan åbnes med én hånd, faststående knive med en klingelængde på over 12 cm. Det er dog tilladt at besidde dem, såfremt der foreligger en berettiget interesse. Der foreligger særligt en berettiget interesse, hvis genstandene besiddes i forbindelse med udførelsen af et erhverv, pleje af en tradition, dyrkelse af sport eller et generelt anerkendt formål.
Vigtig henvisning til udlandsrejsende: Før du påbegynder en rejse til andre lande skal du informere dig om de bestemmelser, der gælder for besiddelse af knive der. Udenlandske love kan afvige betydeligt fra den tyske retspraksis. Overtrædelser straffes til dels med alvorlig bødestraf eller endda frihedsstraf!

Henvisning til bestillinger fra udlandet:
Informér dig før din bestilling om de gældende lovmæssige bestemmelser om import og besiddelse af enhåndsbetjente eller faststående knive. Overtrædelser straffes til dels med alvorlig bødestraf eller endda frihedsstraf!

Dokumenter
Kundeanmeldelser (4)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar