SW-MOTECH BENPOSE
SW-MOTECH BENPOSE
SW-MOTECH BENPOSE
SW-MOTECH BENPOSE
SW-Motech

SW-MOTECH BENPOSE

LEG BAG WP SORT

Art. No. 10070972
|

Ingen bedømmelser endnu.

335,82 kr. 1
Beskrivelse

SW-MOTECH BENPOSE LEG BAG WP SORT


Er du på udkig efter en elegant løsning på en alternativ og behagelig måde at bære din bagage på benet? Så er denne vandtætte version af Leg Bag den praktiske ledsager, du skal vælge. Den giver dig mulighed for hurtigt at have vigtige ting ved hånden, mens du kører. Har du ikke mulighed for at fastgøre en tanktaske til din motorcykel? Det er her, Leg Bag WP kommer ind i billedet. Denne videreudvikling af den funktionelle bentaske er især populær blandt kørere på supersports- eller retromotorcykler og er velegnet til både korte og lange ture.

Særligt praktisk: Du bærer den vejrbestandige Leg Bag WP tæt på kroppen, og din bevægelsesfrihed er begrænset til nul. Det betyder, at den også er populær blandt elskere af læderdragter uden lommer, da den forhindrer enhver indblanding i en relevant del af kroppen under kørsel - selv off-road.

Leg Bag WP scorer også point med sin individuelle tilpasning: hylsteret kan justeres, så det passer til den respektive benlængde samt lår- og hofteomkreds. Tasken leveres med alt, hvad den har brug for - inklusive en praktisk inderlomme.
fremstillet af holdbart og slidstærkt TPU-materiale
med vandtæt spirallynlås
Frontpatch af 100 % vandtæt Hypalon
Indvendig netlomme med elastiklukning
Skridsikkert materiale på undersiden

Leveringsomfang
1 x Leg Bag WP
Monteringsvejledning

Detaljer
Materiale: TPU
Farve: sort
Mål: 15,7 x 6,9 x 19,7 cm
Samlet vægt: ca. 0,3 kg

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar