BOG - LITTLE HONDA
BOG - LITTLE HONDA
Delius Klasing Verlag

BOG - LITTLE HONDA

SUPER CUB, DAX, MONKEY

Art. No. 50053287
|

Ingen bedømmelser endnu.

VUP 185,82 kr. 2
96,27 kr. 1
Beskrivelse

BOG - LITTLE HONDA SUPER CUB, DAX, MONKEY

De ikoniske mini-MC fra Honda
Små, retro og absolut kult: Hondas små motorcykler er legendariske. I dag er Honda-brandet primært kendt som producent af biler og motorcykler i fuld størrelse. Men den bedst sælgende lette motorcykel kommer også fra Japan: Honda Super Cub. Mere end 100 millioner enheder er blevet solgt på verdensplan siden lanceringen i 1958. I "Little Honda" præsenterer Gerfried Vogt-Möbs de minimotorcykler, der prægede livsstilen i halvfjerdserne:
- komplet modelhistorie for Hondas lette motorcykler: fra Honda Super Cub til Honda Monkey og Honda Gorilla til Honda Dax
- mange historiske fotos fra arkiverne
- detaljerede tekniske data
- med nutidige tests og køreberetninger - ren motorcykelhistorie!
- Gaveidé til motorcyklister - kultfaktor garanteret!
Mere tilfældigt opfandt Honda endnu en familie af knallerter. Honda Monkey var oprindeligt tænkt som en attraktion for børn i en forlystelsespark, men fra 1961 blev den et sandt hit på markedet. Selv om føreren skulle være lige så adræt som en abe på grund af de små dimensioner, var der ikke noget sejere på vejene i halvfjerdserne end en Monkey eller dens storebror Gorilla. Fra 1969 kom Honda Dax til, som scorede point med sit progressive design og takket være det sammenklappelige styr også blev brugt som "range extender" i mange autocampere.
Mens fjernøstlige kopier af disse kultcykler har oversvømmet markedet i et stykke tid nu, har der været stille hos Honda i lang tid. Men i 2019 dukkede den helt nye Monkey endelig op og fortsatte, hvad dens forgængere havde startet.
"Little Honda" tager os med på en spændende rejse gennem tiden med masser af originale billeder og interessante baggrundsoplysninger. Og måske vil nogle af jer sukke nostalgisk ved synet af de legendariske bonsai-motorcykler "Remember back then ..."

  • 176 sider
  • 23 x 26,5 cm hardback

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar