LOUIS MC-GARAGE URBAN
LOUIS MC-GARAGE URBAN
Louis

LOUIS MC-GARAGE URBAN

Art. No. 10054365
|

5 Kundeanmeldelser

VUP 746,18 kr. 2
fra 522,31 kr. 1
Beskrivelse

LOUIS MC-GARAGE URBAN

Ved udviklingen af ​​Louis Performance EVO-hætten fokuserede vi på at imødekomme vores kunders høje krav til en beskyttelseshætte ned til mindste detalje. Resultatet er imponerende. Denne hætte er et af de bedste produkter på markedet.
Performance er lavet af tungt, UV-bestandigt materiale. Indersiden er foret med et blødt non-woven stof, der hjælper med at forhindre ridser på køretøjets lak. Der er indbygget reflekslister i styrhøjde, som ved belysning gør det umiskendeligt klart for enhver, at her er en ret stor genstand. Dette skaber mere sikkerhed for motorcyklen. Især ved kantstensparkering, selvfølgelig, men også for eksempel for køretøjer, der er parkeret i en parkeringskælder. Der er i øvrigt et stort udsigtsvindue i den bagerste del af hætten, som giver frit udsyn til nummerpladen. Dette anbefales altid, hvis din motorcykel er parkeret på et offentligt sted.

Det smudsafvisende stof i kombination med de to ventilationsåbninger i håndhøjde forhindrer effektivt dannelse af kondens ved f.eks. temperatursvingninger. Korrosion modvirkes effektivt på denne måde. I den nederste tredjedel af hætten er det indvendige materiale varmebestandigt. Dette gør det muligt at dække køretøjet til, selvom det endnu ikke er helt afkølet. Sidst, men ikke mindst, sørger en bred midterstang, elastikbånd foran og bagpå og en fastgørelsesstrop påsyet i midten (nederste område), at hætten sidder stramt i lang tid. Selv i kraftigere vind.

Selve hætten kan sikres mod tyveri ved hjælp af en lås gennem de integrerede bøsninger (bestilles separat).
Materiale: 100% polyester (ripstop) med TPU belægning
Farve: sort/blå
Leveres i praktisk transportpose med vindue

Fås i tre størrelser:

Størrelse M
A: 200 cm, B: 113 cm, C: 74 cm, D: 76 cm, E: 54 cm

Größe L:
A: 215 cm, B: 122 cm, C: 97 cm, D: 76 cm, E: 58 cm

Größe XL:
A: 240 cm, B: 158 cm, C: 129 cm, D: 71 cm, E: 68 cm

Godt at vide:
På nogle motorcykelmodeller (især enduro-motorcykler) er varmebeskyttelsen i hætten muligvis ikke 100 % garanteret, da disse køretøjers udstødningssystem kører meget højt op ved bag.

Bagageholdere, kufferter, ruder eller andre større ændringer på din motorcykel kan ændre dimensionerne væsentligt, så du skal muligvis vælge et større/andet dæksel!

Bemærk venligst, at der er en tolerance på 15-20 cm i den samlede længde (A) af betræk med elastik. For eksempel, hvis dit køretøj er 15 cm længere end den angivne samlede længde (A) af hætten, kan den stadig bruges.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (5)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar