MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV

Mivv X-M5 lyddæmper

Diverse modeller og designs

Art. No. 10052750
|

2 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 3.686,48 kr. 2
fra 2.902,92 kr. 1
Beskrivelse

Mivv X-M5 lyddæmper Diverse modeller og designs

Mivv-lyddæmperne er udviklet til brug på vejen. Adskillige modeller til at give motorcyklen et særligt præg. Alle Mivv-systemer kan hurtigt og nemt erstatte den originale udstødning. Mivv lyddæmpere øger ydeevnen, reducerer vægten og har den uforlignelige Mivv-lyd. Lyddæmperne fås i stål, kulfiber eller titanium, hvor sidstnævnte har en endekappe af kulstof. En perfekt blanding til at optimere udseendet af din maskine og køre den med endnu mere passion.

Mivv X-M5 linjen, resultatet af erfaringerne fra MotoGP, Moto2 og Moto3 verdensmesterskaberne, er den perfekte syntese af præstation og racing. Med et design, der ligner udstødningssystemer som bruges meget ved motorcykelverdensmesterskabet, har X-M5 lyddæmperen en konisk form, med kompakte dimensioner, samt den umiskendelige MIVV lyd. Støddæmperen har en 3K carbon twillhætte og er udstyret med et aftageligt beskyttelsesgitter, der skjuler Db Killeren.

Modeller:

  • X-M5 Titan
  • X-M5 Black
Titanium-varianten har en grad 1 langsom titanium lyddæmper med en "perleformet" effekt. Denne effekt opnås takket være en speciel overfladebehandling. Den sorte variant blev produceret af Rustfrit stål AISI304 med en sortmalet central krop

Bemærkninger:
BL - Black
ST - Rustfrit stål
TI - Titan
CB - Carbon
S/O - SlipOn
K/A - Kompletanlæg

For mere information om licenslovgivning og produktvedligeholdelse, se "Dokumenter".

Dokumenter
Kundeanmeldelser (2)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar