KØLELAMEL SÆT
KØLELAMEL SÆT
Polisport

KØLELAMEL SÆT

ORANGE 8455300002

Art. No. 10056296
|

Ingen bedømmelser endnu.

Find din motorcykel:
VUP 231,27 kr. 2
192,54 kr. 1
Beskrivelse

KØLELAMEL SÆT ORANGE 8455300002

Giv din køler farve! Køleren er en væsentlig del på din motorcykel, men den er også en af de mest sarte dele, så det er vigtigt at beskytte den. Polisports kølerlameller har den perfekte pasform og beskyttelse, som din køler har brug for. Og for at sikre et cool look, fås de i flere alternative farver og i mærkefarven - et eksklusivt kendetegn for Polisport. Polisport kølerlameller i plastik tilbyder den ultimative beskyttelse og den perfekte luftstrøm ind i køleren, og den er fremstillet vha. eksklusive teknologier, der giver den en fremragende kvalitet og holdbarhed. Nyd kvalitetsdelene fra et mærke med mere end 40 års erfaring på offroad motorcykelmarkedet og som samarbejder med de bedste OEM-producenter.

Liste over kompatible motorcykler

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar