REGINA HPE - KÆDE 525
REGINA HPE - KÆDE 525
REGINA HPE - KÆDE 525
REGINA HPE - KÆDE 525
REGINA HPE - KÆDE 525
REGINA HPE - KÆDE 525
Regina

REGINA HPE - KÆDE 525

High-Performance Endurance

Art. No. 10017600
|

6 Kundeanmeldelser

VUP 1.492,13 kr. 2
fra 1.343,18 kr. 1
Beskrivelse

REGINA HPE - KÆDE 525 High-Performance Endurance

Hvorfor har ingen opfundet den næsten vedligeholdelsesfri motorcykel-drivkæde endnu? Nå nej, der passer ikke, for her kommer verdenspremieren fra den italienske kædespecialist Regina. Med den innovative Regina *High Performance Endurance* (HPE) kæde sparer du besværet med hyppig pleje og vedligeholdelse af drivkæden, en masse tid og skåner samtidig miljøet.

Én ting er sikker: nok en af de mest irriterende ting ved en motorcykel med kædetræk er den konstante vedligeholdelse af drivkæden. For hvis en kæde skal leve længe, skal den helst renses og smøres igen og igen – også selvom det er irriterende og tager tid. Ofte koster selv konventionelle drivkæder eller kædesæt ret mange penge.

Regina *HPE* har revolutioneret drivteknologien! Med denne ekstraordinære kæde er overfladerne på rullerne og bøsningerne belagt med brintfrit, amorft, tetraedrisk kulstof (ta-C) - også kendt som "industridiamant". Denne belægning reducerer strømtab og øger effektiviteten. En anden positiv effekt er, at med Regina *HPE* skal kæden rengøres og smøres meget sjældnere. Vi anbefaler dog altid en god gang rengøring og smøring før lange perioder med stilstand, eller frem for alt efter kørsel på saltede veje om vinteren - salt er aggressivt!
Du kommer til at opdage, at Regina *HPE* bestemt er mindre arbejdskrævende og mere miljøvenlig på grund af lavere forbrug af kædefedt.

Den helt store fordel ved Regina *HPE* er, at holdbarheden af den næsten vedligeholdelsesfrie drivkæde svarer til en velholdt og regelmæssigt vedligeholdt, almindelig tætningsringkæde. Med væsentligt mindre arbejde, tidsforbrug og materialeudgifter. Også godt: du gør noget for miljøet, og du behøver ikke et ekstra belagt tandhjul.

  • absolut verdensnyhed
  • Belægning på ruller og bøsninger med ta-C
  • mindre effekttab
  • miljøvenlig
  • ingen ekstra belagte tandhjul nødvendigt
  • inklusive fuld nittelås
Vigtigt: Der må ikke bruges aluminium tand- eller kædehjul

Plejevejledning:
For at sikre funktion og æstetik skal disse 3 enkle regler overholdes:
  • Rengøring og gensmøring af kæden: efter vask af motorcyklen, efter kørsel under våde og/eller saltholdige eller støvede forhold, før motorcyklen opbevares ved slutningen af sæsonen (vinter)
  • kæden skal eftersmøres mindst en gang årligt
  • kædespændingen kontrolleres efter hver 3.000 km!

Dokumenter
Kundeanmeldelser (6)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar